Pronostic – Galatasaray vs Fenerbahce – 18.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 October, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic fenerbahce konyaspor turkish superleague

Galatasaray si Fenerbahce vor fi adversare sambata seara incepand cu ora 19:00 intr-unul dintre cele mai interesante meciuri al weekendului. Derby-ul Turciei a fost intotdeauna unul incins si de urmarit. Cotele ii dau pe gazde usor favoriti, insa nimic nu este exclus la un astfel de derby.

Galatasaray nu a rupt gura targului pana acum, insa se afla in continuare cu sanse reale in cartile pentru titlu. Sneijer si compania au inceput ezitand, insa ultimele doua etape arata semne de revenire. Galatasaray are zece puncte in dreptul ei dupa primele cinci etape scurse si un golaveraj de 6-4. De altfel, doar acesta din urma fata diferenta intre cei doi colosi ai fotbalului din Turcia.

Pe de alta parte, Fenerbahce a avut evolutii oscilante in primele cinci etape. La fel ca si Galata, oaspetii au zece puncte in dreptul lor si un golaveraj de 6-5, cifre cu care ocupa locul patru. Un singur punct au cele doua in spatele liderului Besiktas in momentul de fata. Kuyt si compania au sustinut doua deplasari pana acum, intorcandu-se cu un singur punct acasa.

Din sezonul trecut pana acum am avut parte de patru meciuri directe. Fiecare a castigat cate un joc, iar in Super Cupa Turciei cele doua au incheiat in doua randuri 0-0, fiecare castigand cate un trofeu dupa prelungiri sau dupa penaltyuri.

Pronostic: Ambele marcheaza @ 1.70
Desi in ultimele intalniri directe nu am prea fost obisnuiti cu astfel de realizari, mizam de aceasta data pe faptul ca vor inscrie ambele tabere, dar fiind faptul ca orice derby de acest gen este predispus unui spectacol impresionant.

Tags: , , , ,