Pariuri Sportive – Covilha vs Benfica – 18.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 October, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Covilha vs Benfica (18.10.2014) – ora 21:45
Sambata seara de la ora 21:45 se va disputa partida dintre Covilha si Benfica, partida care le va surprinde pe cele doua tabere luptandu-se pentru un loc in 16-imile competitiei. Asa cum era de asteptat, campioana Benfica si totodata detinatoarea Cupei Portugaliei este mare favorita, atat pe hartie, cat si la pariuri.
Covilha Benfica
Covilha vine dupa infrangerea de saptamana trecuta, scor 1-2 in campionat, intrerupandu-si astfel o serie de cinci victorii la rand. Echipa nu traverseaza tocmai o perioada rea, iar in runda precedenta a Cupei Portugaliei a reusit sa treaca de Cesarense, scor 3-1 in deplasare. Cota pentru victoria gazdelor variaza in functie de agentie, media fiind undeva in jur de 13.00 – 14.00. Favorita certa la toate agentiile, Benfica tinteste catre o victorie clara in aceasta deplasare, chiar daca la vulturi vor evolua si jucatori de pe banca. Campionii merg ceas in Portugalia, insa au lasat de dorit in Champions League, pierzand ambele jocuri din faza grupelor pana acum. Sportingbet ofera o cota de 1.14 pentru succesul Benficai in acest meci.
Pariuri Covilha vs Benfica
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.45

  • Benfica este fara doar si poate echipa net superioara, iar noi ne asteptam ca vulturii sa domine acest joc de la un capat la altul, mai ales ca adversarii vin din liga secunda.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,