Baschet – Dallas – Wizards – 13 Noiembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 13 November, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Suntem in asteptarea meciurilor de baraj pentru campionatul mondial de anul viitor, conditii in care majoritatea campionatelor importante din Europa au sistat activitatea. Ca o alternativa, insa, ne vom folosi de liga nord-americana de baschet, care programeaza marti noapte un meci extrem de interesant intre Dallas Mavericks si Washington Wizards.

Disputa are loc in Texas, in arena lui Dallas, care afiseaza o defensiva destul de eficienta in acest sezon, tinand cont ca impotriva lui Bucks nu a cedat mai mult de 83 de puncte la finele celor 4 sferturi.

Cu alte cuvinte, Dallas este o echipa formata din multi jucatori care nu se mai afla la a doua tinerete, numindu-i aici pe Nowitzki, Marion, Carter si chiar Ellis, venit chiar de la rivala sus-amintita, Milwaukee Bucks.

Spaniolul Calderon evolueaza ca playmaker, insa nu exceleaza in joc, daca e sa ne gandim ca are o medie de 10 puncte pe meci si putin peste 6 assist-uri.

Dallas este genul de echipa care puncteaza foarte mult, avand o medie de peste 100 de puncte per meci. Defensiva este punctul cheie, texanii punand mare pret pe aceasta, desi e greu sa ii stopezi pe tinerii Wall si Beal, viitorul oaspetilor de marti noapte.

Dallas: Dalembert, Ellis, Calderon, Nowitzki si Marion.
Din cate se pare, Singleton si Vesely nu vor mai continua la Wizards incepand cu sezonul viitor, motiv pentru care “magicienii” isi pun toate sperantele pe evolutia unor jucatori de perspectiva precum Beal si Wall. In acest moment, Nene poate evolua fara probleme inca din start, cu mentiunea sa lucreze ceva mai mult la eficienta sariturilor si, evident, la precizia aruncarilor.

Washington: Beal, Nene, Wall, Ariza si Gortat.
In concluzie, bazandu-ne pe apararea destul de ermetica a gazdelor, ne vine greu sa luam in considerare un meci de over 207.5 aici, cu atat mai mult cu cat casa de pariuri online Sportingbet ne propune o cota de 1.91 in dreptul unui pronostic de under.