Fotbal – Iordania – Uruguay – 13 Noiembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 13 November, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Incepand de astazi, se da startul meciurilor de baraj pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, editia 2014. Misiune relativ facila pentru Uruguay, care va intalni in sistem tur-retur reprezentativa Iordaniei, reprezentand Asia.

Coeficientul FIFA al Iordaniei este unul indoielnic, fapt pentru care a fost nevoita sa mai dispute un baraj pentru a accede la barajul final, sa-i spunem, impotriva Uruguay-ului. Ca mai toate echipele asiatice, Iordania este genul de echipa care primeste foarte greu gol pe teren propriu.

In plus de asta, iordanienii au fost de neinvins in ultimele 14 confruntari consumate in propriul fief. Nici adversarii nu au fost de calibru, cu toate acestea victoriile impotriva Japoniei sau Australiei sunt demne de luat in seama.

Iordania a facut bine, ca sa-l citam pe marele Gica Hagi, si impotriva Nigeriei sau Zambiei, dar respectivele intalniri nu contau pentru coeficientul la care am facut referire in paragraful anterior, avand caracter amical.

Cu Uzbekistan, Iordania a remizat in doua randuri, scor 1-1, pentru a accede la barajul cu Uruguay dupa executarea loviturilor de departajare.

Iordanienii joaca in sistem 4-2-3-1 si pot incepe cu urmatorii jucatori: Shafi intre buturi, o linie de fund formata din Bani Yassen, Zahran, Ali Mohammad si Al Dumeiri, doi inchizatori: Abu Hashash si Al Muraj si trei mijlocasi ofensivi in spatele unicului atacan (Ibrahim), dupa cum urmeaza: Samir, Deeb si Al Laham.

La oaspeti, exceptandu-l pe Muslera, care s-a accidentat si va fi inlocuit cu Silva, nu semnalam alte absente majore. Cu alte cuvinte, Uruguay (modul de joc 4-4-2 clasic): Silva – Lugano, Godin, Maxi Pereira, Fucile – Arevalo Rios, Stuani, Rodriguez, Perez – Suarez si Cavani.

Sudamericanii merg in Iordania pentru a transa soarta calificarii inca din tur, iar casa de pariuri online Unibet a pus la dispozitie urmatoarele cote: 1.20 pentru o victorie scontata a oaspetilor, 6.00 pentru un rezultat de egalitate si, respectiv, 15.00 pentru o izbanda a iordanienilor.