Birmingham vs Leeds – 13 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 11 September, 2014. Postat in Pariuri Online

leedsRunda cu numarul sase din Anglia Championship, si anume a doua liga de fotbal a Angliei, va oferi un meci foarte interesant din a doua jumatate a clasamentului. Sambata dupa amiaza de la ora 14:45, Birmingham o va gazdui pe Leeds United intr-un meci de 1X2.

Birmingham nu a rupt gura targului pana acum in primele cinci etape, trecandu-si in cont numai cinci puncte, dar si un golaveraj foarte slab, de 4-9. Echipa gazda ocupa doar locul 20 la ora actuala, la patru puncte peste zona fierbinte. Ingrijorat este faptul ca Birmingham se descurca greu in ofensiva, avand o medie de sub un gol marcat pe etapa pana la momentul de fata.

Leeds United nu pare sa traga pentru promovare nici in aceasta stagiune, echipa avand un debut dificil de campionat. Oaspetii au marcat de numai trei ori in cinci partide, primind in schimb opt goluri. Formatia oaspete are sase puncte, iar cu aceste cifre ocupa doar pozitia a 18-a. Leeds este ultima clasata in Championship cand vine vorba de meciurile jucate in deplasare.

In sezonul trecut cele doua tabere s-au intalnit tot in Championship. Leeds United a castigat clar ambele partide, scor 4-0 acasa si 3-1 pe acest teren.

Avand in vedere si rezultatele din sezonul trecut, dar si faptul ca Leeds pare echipa mai buna intr-o oarecare masura, recomandam pariul de X2 pentru o cota de 1.73 in oferta celor de la bet365.

Tags: , , , ,