Pronostic – Lierse vs Anderlecht – 13.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 11 September, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

anderlecht600x400

Etapa cu numarul sapte din Belgia Jupiler League va oferi un meci foarte interesant si de neratat pentru pariori. Extremele clasamentului, Lierse si Anderlecht, vor fi puse fata in fata incepand cu ora 19:00, ora Romaniei.

Lierse nu are pretentii foarte mari de la un astfel de meci, desi evolueaza pe teren propriu. Cu patru puncte castigate in sase etape pana acum, gazdele ocupa ultima pozitie din Jupiler League. Acestia au si cel mai slab golaveraj din prima liga, cu patru reusite si noua goluri incasate. De precizat ca toate punctele castigate de gazde pana acum au fost pe teren propriu.

De partea cealalta, campioana ultimilor ani din fotbalul belgian, Anderlecht, nu isi permite pasi gresiti la un astfel de joc, asta pentru a mentine diferenta de trei puncte fata de locul doi, sau chiar pentru a o mari cu putin noroc. Oaspetii au adunat 14 puncte din 18 posibile si alaturi de Westerlo sunt singurii neinvinsi dupa sase etape. Anderlecht are o medie de doua goluri marcate in deplasare.

Ultimul joc direct, chiar pe acest teren, a fost castigat de Lierse, scor 2-0, aceasta fiind singura victorie a echipei gazda din ultimii 12 ani in fata celor de la Anderlecht.

Pronostic: 2 solist @ 1.44
Avand in vedere diferenta foarte mare dintre cele doua formatii, suntem de parere ca nu trebuie ratata cota pentru 2 solist. Cei ce vor sa riste, pot incerca si o victorie la handicap asiatic a oaspetilor.

Tags: , , , ,