Bodo/Glimt – Stabaek – 02.Iulie.2014

Bilet realizat de bonus in 2 July, 2014. Postat in Pariuri Online

BodoGlimt - StabaekBodo/Glimt – Stabaek constituie epilogul optimilor de finala a Cupei Norvegiei, o competitie cat se poate de interesanta care ne pune an de an in fata unor surprize care mai de care mai mari. Bodo/Glimt si Stabaek sunt in prezent doua formatii aflate in prima liga norvegiana, capabile deci sa furnizeze spectatorul neutru cat si pe cel direct implicat.

Vorbim inainte de toate despre o inclestare intre doua formatii de mijlocul clasamentului in Norvegia, respectiv ocupantele locurilor 8 si 10, cu mentiunea Bodo/Glimt si Stabaek au acelasi numar de puncte. Mai mult decat atat, coincidentele se rasfrang si asupra meciurilor disputate in deplasare, respectiv acasa, in sensul in care Bodo/Glimt are un usor avantaj pentru simplul fapt ca a primit cu cinci goluri mai putine. Bodo/Glimt si Stabaek au, in schimb, acelasi numar de goluri inscrise (20).

Confruntarile directe dintre Bodo/Glimt si Stabaek, disputate la Berum, ne indica o victorie a lui Stabaek in ultima deplasare aici. Una cu emotii, scor 2-1. Mentionam de asemenea ca Bodo/Glimt si Stabaek sunt doua formatii care au promovat anul acesta in prima liga norvegiana de fotbal.

Echipe probabile la Bodo/Glimt vs Stabaek

Echipa de start a formatiei gazda, care va evolua intr-un sistem de joc ofensiv 4-3-3: Staw – Moe, Sane, Braaten, Brix – Chatto, Jacobsen, P. N’Diaye – Olsen, M. N’Diaye, Laajab.

In faza defensiva, Stabaek se va apara intr-un modul 4-2-3-1, dupa cum urmeaza: Thomas – Naess, Jalasto, Fontanello, Johansen – Sokolowski, Adu – Brustad, Thorsby, Stephens – Boli.

Atat Bodo/Glimt cat si Stabaek au obiceiul de a inscrie si primi multe goluri, motiv pentru care singurul pronostic pe care il consideram a fi bun in acest duel vizeaza numarul total de goluri. Pariati, asadar, pe un meci cu cel putin 3.0 goluri inscrise pe parcursul timpului regulamentar. Casa de pariuri online 10Bet ne ofera o cota destul de buna pentru acest pronostic, si anume 1.88!