KuPS – Jaro – 02.Iulie.2014

Bilet realizat de bonus in 2 July, 2014. Postat in Pariuri Online

KuPS - JaroVom umple cea de-a doua pauza de la Cupa Mondiala din Brazilia cu cateva analize pe scurt ale meciurilor care au loc in ligile puternice din Scandinavia. Asadar, ne indreptam privirile catre campionatul finlandez, mai cu seama spre etapa aa XVII-a a acestei intreceri, una care programeaza o confruntare intre doua echipe cu acelasi numar de puncte. Este vorba despre ocupantele locurilor 4 si 5 din campionatul Finlandei, KuPS si, respectiv, Jaro.

Incepem prin a spune ca, la ultima vizita a lui Jaro la KuPS, acestia s-au impus cu un zdrobitor 4-1. In momentul acesta, liniile de clasament indica clar o usoara superioritate a formatiei gazda, KuPS, care va avea de partea sa si aportul publicului. Nu mai departe de etapa precedenta, KuPS s-a impus in mod surprinzator la Lahti cu scorul de 1-0, in conditiile in care marcatorul unicului gol a fost experimentatul mijlocas de banda Ilo.

Echipa probabila a lui Kups (asezare in teren 4-2-3-1): Maanoja – Markic, Colley, Taipale, Rannankari – Sohna, Paananen – Ilo, Cox, Purje – Catovic.

Jaro s-a bucurat de un start reusit de sezon competitional, cand lucrurile au parut a fi bune pentru formatia oaspete. Meciul acesta se desfasoara in niste circumstante speciale, daca e sa luam in calcul faptul ca vin sa dea piept cu cei de la KuPS dupa o serie de patru meciuri fara victorie in campionat. Numaram in  acest sens doua rezultate de egalitate si tot atatea infrangeri.

Chiar si asa, Jaro ramane un adversar pentru echipele care se afla acum plasate in zona Europa League. 3 puncte o despart pe Jaro de aceste pozitii care i-ar putea asigura o prezenta in cea de-a doua competitie intercluburi.

Echipa probabila a lui Jaro (asezare asemanatoare): Ost – Fondacaro, David, Vaganov, Brunell – Svanback, Kronholm – Sara, Emet, Helmke – Winchester.

In final, va recomandam un pariu pe victoria lui KuPS in handicap (0) la o cota de 1.70 pe betvictor.com. In caz de egalitate, miza va va fi returnata.