Cleopatra

Bilet realizat de bonus in 17 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

cleopatra slotSlotul online Cleopatra se foloseste de un format standard, care consta in 5 role si 20 de linii de plata, ce le permite jucatorilor o multime de moduri de a castiga. Mai exact, jucatorii au sansa de a castiga pe oricare din cele 5 role, ceea ce inseamna ca sansele de a ridica un premiu sunt extrem de mari.

Pentru fiecare fisa pe care un jucator o pariaza, o noua linie de plata devine activa, oferindu-i acestuia nu numai sanse sporite de castig, ci si posibilitatea incasarii unei sume mai mari de bani.

Slotul Cleopatra are ca tema principala Egiptul antic. Jucatorii pot face cunostinta cu istoria faraonilor si a piramidelor, luand chiar o croaziera pe Nil, cu scopul precis de a da lovitura.

Jucati la Unibet slotul Cleopatra + Incasati Bonusul de 500 RON.

Cand jucati Cleopatra, ca si in cazul oricarui alt slot, trebuie sa va ocupati in mod direct de completarea oricarei linii, precum si bifarea unor combinatii castigatoare. Incercati sa faceti acest lucru si cu ajutorul simbolului wild. In cadrul slotului Cleopatra, simbolul wild va dubleaza castigurile!

Un alt simbol pe care trebuie sa il urmariti cu atentie este Sfinxul. Poate parea ca nu are nicio valoare la inceput, insa e bine de stiut ca trei astfel de simboluri va duc imediat in runda de rotiri gratuite. In timpul acestei runde, jucatorii pot profita de bonusul multiplicator (3x).

Oricine isi poate incerca norocul la acest slot, de vreme ce mizele sunt cuprinse intre 0.01$ si 10$ per linie, cu 500$ pariu maxim. Asadar, un slot potrivit atat incepatorilor, cat si jucatorilor cu o mai mare experienta.

Inca un mic sfat: mare atentie atunci cand alegeti mizele. Cu cat acoperiti mai multe linii, cu atat cresc sansele de castig. Acestea fiind spuse, cu un pariu maxim de 500$, bankrollul se poate deteriora rapid. Si nu ati vrea ca acest lucru sa se intample dupa numai o rotire. Faceti-va jocul obisnuit si sperati la ce-i mai bine. Mult noroc!