Indian Spirit

Bilet realizat de bonus in 17 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

indian spirit slotIn ultimii ani, Novomatic a tinut sa mute toate jocurile din offline in mediul online, acolo unde cazinourile online au castigat teren in fata celor clasice. Mai mult decat atat, sloturi populare precum Book of RA sau Reel King sunt disponibile in online de foarte multa vreme.

Cu toate acestea, altele mai putin putin cunoscute au avut nevoie de putin timp pentru a face parte din oferta cazinourilor online specializate in sloturi si nu numai. Indian Spirit este unul dintre sloturile de acest tip, dat fiind faptul ca a intrat in mediul online abia in anul 2012.

Jucati Slotul Indian Spirit cu  500 Ron Bonus.

Acest joc cu tematica indiana a fost adaptat intr-un mod cat se poate de fidel reprezentantului sau terestru … sau din offline, daca doriti. Singurele diferente constau in sumele returnate jucatorilor, care sunt cu mult mai generoase fata de ce ne obisnuisem pana acum.

La o prima vedere, ca orice alt slot de altfel, Indian Spirit este un joc foarte simplu, in care castigurile apar in momentul in care simbolurile indian se suprapun de la stanga la dreapta. Dupa cum spuneam, sansele de a realiza acest lucru au fost imbunatatite in mod semnificativ; pentru a declansa bonusul trebuie sa aveti simbolul scater pe rolele 2, 3 si 4 in acelasi timp. Veti fi recompensat cu 10 rotiri gratuite si, bineinteles, posibilitatea retragerii banilor in orice moment.

In general, slotul Indian Spirit este un joc placut si in cadrul unui cazinou online. Evitati, insa, situatiile in care nimeriti o serie necastigatoare prin simpla mutare la un alt slot; Indian Spirit este un slot cu volatilitate mare si pot trece perioade lungi de timp fara o combinatie castigatoare.

Acest aspect poate provoca o paguba mare in bankrollul dvs. Indian Spirit plateste bine, insa trebuie sa il jucati avand la cunostinta faptul ca sunt cateva trucuri pe care le puteti deprinde pe parcurs. In cazul in care preferati sloturi cu o volatilitate mai mica, puteti incerca The Dark Knight sau Ghostbusters.