The Mummy

Bilet realizat de bonus in 17 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

the mummy slotThe Mummy este un slot produs de Playtech, care are la baza filmul de succes cu acelasi nume, continand si cateva clipuri din acesta. Acest joc a fost unul dintre cele mai jucate sloturi din 2012 si aduce la start un jackpot urias de 10.000$ (cand ati adunat cinci simboluri Brendan Fraser).

Bonusul Lost City Adventure poate fi declansat la intamplare in jocul principal; va fi redat un clip din continuarea filmului original, Lost City, si veti avea posibilitatea de a alege dintre niste cufere vechi. Apasati Collect si veti incheia runda bonus cu sume de bani ametitoare.

Jucati la Unibet slotul The Mummy + Incasati Bonusul de 500 RON.

Premiile oferite vor varia de la 1x pana la 4x din pariul total. Acesta va activa una dintre caracteristicile speciale, in urmatoarea ordine:

Scorpion Scatter – acest simbol devine un extra scatter si plateste conform tabelului de plati (paytable). Poate conduce, de asemenea, la castiguri suplimentare.

Mummy (Expanding Mummy) – simbolul wild se extinde si va ofera castiguri mai mari decat cele intalnite pana atunci. Scarab Attack – daca veti intalni simbolul wild pe rola 3, alte doua vor aparea la intamplare pe rolele 2 si 4 pentru a creste sansele de castig.

In plus, exista alte doua runde bonus la care trebuie sa fiti atenti. Pentru a declansa runda Free Games trebuie sa aveti 3 simboluri identice pe rolele 1, 3 si 5. Veti primi in schimb 5 rotiri gratuite plus un super spin. Pe parcursul celor 5 rotiri gratuite, numarul de simboluri wild care apar sunt numarate si stocate in zona Wilds.

Exista, de asemenea, si o runda bonus numita Mummy Hunt Bonus. Ajungeti aici doar in momentul in care dati peste simbolurile Mummy Hunt Bonus pe rolele 1 si 5. In cadrul fiecarei runde veti ucide intre 2 si 10 mumii, adica premii in bani cu multiplicator de 3x. Progresele sunt evidentiate printr-o harta speciala in partea dreapta sus a ecranului. In cazul in care ucideti toate cele 10 mumii, veti putea urmari si un clip din film.