King Kong

Bilet realizat de bonus in 17 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

king kong slotKing Kong este un slot cu 5 role si 25 de linii de castig, furnizat de Playtech si care are la baza povestea blockbusterului cu acelasi nume, lansat in anul 2005. Surprinzator, sunt doua moduri de joc: modul principal (Jungle Mode), in care exista doua caracteristici bonus. Puteti ajunge la Wild Jungle Respins prin obtinerea a trei sau mai multe simboluri cu King Kong pe oricare dintre aceste role. Veti fi premiat cu 3 rotiri gratuite!

Celalalt bonus, Skull Island Bonus, poate fi activat in momentul in care dati peste una dintre cele trei creaturi si veti fi recompensat in consecinta: Brontozaur (multiplicator 10x), Raptor (15x), T-Rex (20x) sau King Kong (30x). Skull Island Bonus se incheie in momentul in care dezvaluiti 3 King Kong sau oricare alte 3 creaturi.

Jucati la Unibet slotul King Kong + Incasati Bonusul de 500 RON.

Al doilea mod de joc – Big City Mode – apare in scena imediat ce ati parasit Skull Island Bonus. La fel ca in modul principal, si aici aveti parte de doua runde bonus. Wild Kong Respins (3 sau mai multe simboluri wild King Kong). Primiti 3 rotiri gratuite.

Celalalt bonus este City Tower Bonus. Dati lovitura in cazul in care aveti 3 sau mai multe simboluri Kong logo pe oricare dintre cele 5 role. Este momentul in care King Kong se afla in varful turnului, fiind atacat din toate partile. In cadrul acestei runde, trebuie sa alegeti 1 pana la 3 avioane pentru a descoperi premiile in bani. Cand terminati runda bonus, normal, reveniti la primul mod – Jungle Mode.

Acestea fiind spuse, King Kong este un joc plin de caracteristici superbe, iar faptul ca dispune de doua moduri de joc il transforma intr-un slot deosebit.

Puteti juca King Kong la cazinoul online Unibet, acolo unde veti incasa un bonus generos la prima depunere, pentru ca mai apoi sa incercati cele peste 100 de sloturi disponibile. King Kong nu este singurul slot inspirat dupa un film … tot aici dam peste Iron Man 2, Incredible Hulk, Gladiator si multe altele.