X-MEN

Bilet realizat de bonus in 17 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

x men slotFara a supara vreun jucator de cazinou, X-Men este unul dintre cele mai reusite jocuri create vreodata. Dispune atat de simboluri scatter, wild si doua moduri de joc, ceea ce il propulseaza pe unul dintre cele mai inalte niveluri ale sloturilor progresive disponibile pe piata la ora actuala.

Slotul X-Men foloseste tema clasica a benzilor desenate si a mai recentei serii de filme, punand fata in fata cinci dintre eroi impotriva a cinci raufacatori. Semnificatia simbolurilor si sumele incasate pot fi gasite in sectiunea paytable, asemeni caracteristilor bonus. Pentru a va usura misiunea, e bine de retinut faptul ca fundasul albastru este folosit pentru eroi in timp ce fundasul rosu este drapat in spatele ticalosilor.

Jucati la Unibet slotul X-MEN + Incasati Bonusul de 500 RON.

Incepeti jocul prin selectarea mizei per linie; puteti paria de la un cent pana la 5 $. Mai apoi alegeti cate linii de plata doriti. Un numar intre 1 si 25. Apasati butonul Spin si vedeti rezultatul!

In afara liniilor normale de plata (25 la numar), X-Men are, de asemenea, o serie de caracteristici interesante. In primul rand – simbolul wild, care tine locul tuturor simbolurilor, cu exceptia simbolului scatter. Cinci simboluri wild va aduce in fata unui castig de peste 10.000 $. In al doilea rand, nu uitati de caracteristica scatter; o linie de cel putin 3 simboluri X-Men va activa in mod automat cele doua moduri de joc gratuite: Heroes Mode si Villains Mode.

Odata intrat in acestea, retineti ca rotirile sunt gratuite, iar castigurile sunt multiplicate. In cazul in care reusiti sa aliniati 5 eroi in forma de X la mijlocul sloturi, veti castiga de 5 ori suma mizata initial.

Desi versiunea gratuita a jocului nu va face eligibil pentru incasarea jackpotului, in sloturile online acest lucru este posibil (power, extra power, super power si ultimate power jackpot). Puteti intra in posesia unuia dintre cele patru jackpoturi la intamplare in functie de cati bani sunteti dispusi sa pariati la sloturi.