Dolphin’s Pearl Deluxe

Bilet realizat de bonus in 17 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

dolphins pearl deluxe slotDolphin’s Pearl este unul dintre cele mai vechi si populare sloturi create vreodata. In offline, poate fi gasit in toate cazinourile europene, inclusiv pe teritoriul Romaniei. Datorita succesului sau imens, o versiune online numita Dolphin’s Pearl Deluxe a fost lansata relativ recent de catre Novomatic.

Dolphin’s Pearl Deluxe este un joc slot cu 5 role si 10 linii de castig. Actiunea se petrece in adancul oceanului, iar simbolurile includ creaturi marine, cum ar fi delfinul, personal principal in acest joc, stridia, calut de mare, homar, pisica de mare si simbolurile binecunoscute (A, K, J, Q, 9 si 10). Versiunea Deluxe a jocului este prezentata la inalta rezolutie, cu o grafica 3D si un efect vizual foarte atragator.

Slotul Dolphin’s Pearl Deluxe cu  500 Ron Bonus.

In momentul in care loviti o combinatie castigatoare, creaturile prind viata si efectueaza un mic dans. Principalul obiectiv in cadrul slotului Dolphin’s Pearl Deluxe este sa creati o combinatie castigatoare formata din doua pana la cinci simboluri identice care apar de-a lungul rolei. Singurele simboluri care va pot aduce castiguri in combinatie de doar doua simboluri sunt homarul si stridiile; in rest, va trebui sa adunati cel putin trei simboluri identice.

Simbolul castigator Wild este, asa cum poate v-ati fi asteptat, delfinul, care inlocuieste orice alt simbol pentru a forma o combinatie castigatoare. Simbolurile trebuie sa apara aliniate de la stanga la dreapta, exceptie facand doar simbolul scatter, care poate apare oriunde pe ecranul monitorului dvs. Simbolul scatter este stridia. Si inca un lucru demn de retinut: singurul simbol pe care simbolul Wild nu il poate substitui este insusi simbolul scatter.

In slotul Dolphin’s Pearl Deluxe, liniile de castig nu sunt prestabilite, iar jucatorul poate opta pentru oricat de linii de plata doreste sa activeze. In plus, miza poate fi ajustata din mers cu ajutorul butoanelor +/-. Partea de jos a ecranului va afisa, de asemenea, pariul total pe o rotire calculat dupa cum urmeaza: numarul de linii activate x pariul per linie. De exemplu, in cazul in care pariul pe linie este de 0.05€ si aveti 5 linii activate, atunci pariul total per rotire va fi de 0.25€.