Book of Ra Deluxe

Bilet realizat de bonus in 17 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

Book of Ra Deluxe slotDaca ati dorit vreodata sa plecati intr-o aventura care ar debloca comorile din Egipt sau pur si simplu va face placere sa va petreceti timpul in cazinou jucand un slot de calitate superioara, Book of Ra Deluxe este solutia perfecta. Preia controlul personajului Indiana Jones si condu-l catre Book of RA pentru a pune mana pe comoara.

Jocul original Book of Ra Deluxe este un slot clasic, practic o continuare a Book of Ra Slot, avand grija sa pastreze toate lucrurile care v-au atras in mod special la acesta, plusand la capitolul grafica si linii de castig. Asa cum sugereaza si numele, Book of Ra Deluxe reprezinta varianta de lux a slotului cu tematica egipteana. Jocul in sine seamana foarte mult cu predecesorul sau, insa intreaga experienta devine mult mai rafinata, in conditiile in care liniile de castig au crescut de la 9 la 10.

Jucati Slotul Book of Ra Deluxe cu 500 Ron Bonus.

Simbolul castigator Wild este reprezentat de insusi simbolul destinat Cartii lui Ra si va inlocui orice alt simbol pentru a face o combinatie castigatoare. In cazul in care veti avea parte de 3 astfel de simboluri, veti intra in runda bonus pentru a avea o sansa la marele premiu.

Runda mentionata mai sus va va rasplati initial cu 10 rotiri gratuite, multiplicandu-va astfel sansele inregistrarii unor plati uriase. Simbolul scatter este, de asemenea, Cartea lui Ra. La sfarsitul oricarei runde castigatoare, ca o noutate pentru varianta Deluxe, a fost introdusa optiunea de a va dubla castigurile sau, dimpotriva, de a merge mai departe cu ceea ce ati castigat deja. Daca sunteti pe val, va recomandam sa incercati sa apelati la aceasta caracteristica.

Concluzionand, putem spune despre slotul Book of Ra Deluxe ca face o treaba fantastica, in stransa legatura cu titlul original, introducandu-va in lumea egipteana cu ajutorul simbolurilor clasice, cum ar fi scarabeu (Scarabs), faraon si multe altele.