Gladiator

Bilet realizat de bonus in 17 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

gladiator slotSlotul Gladiator are la baza filmul in care Russell Crowe a scris istorie castigand si un premiu Oscar. Acesta a fost dezvoltat de Playtech si lansat mai apoi in cazinourile online. Avea sa fie primul slot al acestei companii, care si-a facut un nume din crearea jocurilor inspirate dupa personajele Marvel.

Avand o stransa legatura cu filmul, Gladiator dispune si de cateva clipuri cinematografice luate direct de acolo, redate numai in momentul in care inregistrati anumite combinatii castigatoare.

Jucati la Unibet slotul Gladiator + Incasati Bonusul de 500 RON.

Gladiator este un slot cu 5 role, 25 linii de plata, care, spre deosebire de alte sloturi, contine doua runde bonus: Gladiator Bonus si Coliseum Bonus Round. Simbolul wild este reprezentat printr-un coif si actioneaza ca orice alt simbol, exceptand simbolul scatter. Cand loviti trei simboluri wild, veti intra in mod automat in Gladiator Bonus – aici sunt dezvaluite 9 coifuri, confectionate din bronz, argint sau aur (cel mai valoros).

A doua runda bonus este Colosseum; intrati in aceasta atunci cand dati peste trei simboluri scatter, reprezentate prin Colosseum, desigur. In aceasta runda aveti ocazia de a alege premiile cu ajutorul functiei Free Games. Un tabel de cinci randuri si cinci coloane este afisat pentru tine. Fiecare rand reprezinta un tip de premiu.

Grafica utilizata si efectele sonore (plus muzica) sunt principalele elemente de atractie ale slotului, alaturi de castigurile fabuloase care vin impreuna cu acesta. Fara nicio discutie, Gladiator se numara printre cele mai populare sloturi produse vreodata de Playtech. Il puteti gasi la cazinoul online Unibet, cu un jackpot progresiv de peste 6.000.000 RON.

Utilizatorii nou-inregistrati primesc, de asemenea, un bonus de 400 RON, plus alte avantaje in cadrul celor 150 de jocuri prezente in oferta acestui operator de jocuri de noroc. Inscriindu-va pe site, intrati automat in programul VIP, care are ca principal scop recompensarea clientilor fideli. Urcati in ierarhia VIP jucand la cazinoul online Unibet!