Lucky Lady’s Charm Deluxe

Bilet realizat de bonus in 17 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

lucky lady scharm slotNovoline a facut o treaba cu adevarat excelenta in crearea unor sloturi de calitate, inclusiv varianta online a Lucky Lady’s Charm. Slot ce poate fi gasit in cazinourile clasice, dar si in online, versiune care a fost denumita Lucky Lady’s Charm Deluxe.

Asemeni jocului Book of Ra Deluxe, singura diferenta majora intre Lucky Lady’s Charm si Lucky Lady’s Charm Deluxe consta in numarul liniilor de castig. In alta ordine de idei, cele doua versiuni sunt practic aceleasi, cand vine vorba despre reguli si jocul in sine.

Lucky Lady’s Charm Deluxe cu 500 RON Bonus.

Cu Lucky Lady’s Charm Deluxe, posibilitatile de a castiga un bonus sunt multiple, platile sunt generoase si, de fapt, acest joc dispune probabil de cel mai inalt grad de rentabilitate in ceea ce ii priveste pe jucatori. Acestea fiind spuse, nu e de mirare ca avem in fata noastra un joc foarte popular in randul jucatorilor de cazinou!

In esenta, Lucky Lady’s Charm Deluxe este un slot cu 5 role si 10 linii de castig. Acest joc a fost lansat initial doar cu 9 linii de plata, pentru ca o linie de plata suplimentara sa fie adaugata in versiunea online Deluxe.

Tematica slotului are la baza lumea misterioasa a ghicitului in carti. Simbolurile includ Lucky Lady si diversele sale farmece norocoase plus accesorii, cum ar fi glob de cristal, potcoava, ca de altfel si simbolurile obisnuite A, K, J, Q, 9 si 10.

Scopul jocului Lucky Lady’s Charm Deluxe este acela de a finaliza o combinatie de doua pana la cinci simboluri identice de-a lungul rotii. Pentru a avea parte de o combinatie castigatoare, in general trebuie sa adunati cel putin trei simboluri, exceptie fac doar simbolurile Lucky Lady si Ladybug.

Simbolul castigator Wild este Lucky Lady (la fel cum este Joker-ul la carti) si poate substitui oricare dintre celelalte simboluri pentru a crea o combinatie castigatoare. Ca o regula, simbolurile trebuie sa apara de la stanga la dreapta; simbolul scatter reprezinta singura exceptie, el putand sa apara si pe rolele adiacente pentru a declansa un castig.

In cazul in care simbolul scatter apare de trei sau mai multe ori pe ecran, jucatorul va beneficia de o runda bonus (sau “free spins” – rotiri grauite). In Lucky Lady’s Charm Deluxe simbolul scatter este reprezentat de globul de cristal.