Sizzling Hot Deluxe

Bilet realizat de bonus in 17 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

sizzling hot deluxe slotNovomatic si-a facut un obicei din a-si incanta consumatorii cu sloturi foarte interesante si, implicit, reinventarea lor in aplicatii cu adevarat atractive pentru orice jucator care paseste pragul unui cazinou online.

Sizzling Hot Deluxe este unul dintre acele jocuri care beneficiaza de caracteristici imbunatatite (“Deluxe”), o grafica clara si un jackpot urias, care poate ajunge pana la 100.000$.

Jucati Slotul Sizzling Hot Deluxe la Unibet cu 500 RON Bonus.

La origini Sizzling Hot este un slot construit in mod traditional, care vine la pachet cu o serie de imbunatatiri ce vizeaza in principal partea vizuala. Ca sa facem o camparatie intre jocul clasic si variante Deluxe, e ca si cum ai privi un film pe un televizor HD, in locul unuia pe monitor clasic CRT. Simbolurile sunt familiare si includ cirese, pepeni, struguri, lamai si prune, in conformitate cu tema generala.

Novomatic pastreaza lucrurile cat se poate de simple. Au mentinut aceeasi gama de pariuri, ceea ce inseamna ca jucatorii pot paria orice suma cuprinsa pe intervalul 0.02$ si 100$.

Nu intalnim prea multe optiuni suplimentare despre care sa facem vorbire; modul util in care sunt asezate simbolurile surprinde placut, iar scatter-ul vine sub forma unor stele. Vei castiga un premiu in momentul cand trei sau mai multe stele apar in orice pozitie. Celelalte premii au nevoie de trei sau mai multe simboluri aranjate de la stanga la dreapta.

Sizzling Hot Deluxe este un slot cu 5 role, 5 linii de castig si un joc bonus. Se pot juca 1 pana la 5 linii, iar platile se fac conform tabelei de castig. Combinatiile formate din cinci simboluri identice se iau in considerare o singura data, urmand ca simbolul stea care apare pe rola 2, 3 sau 4 sa inlocuiasca toate celelalte simboluri.

La o prima vedere, acest joc poate parea o goana continua dupa fructele potrivite, ca sa le numim asa, dar este mai mult decat atat. Posibilitatea incasarii unui jackpot de 100.000 $ atrage multi jucatori, iar tu poti fi unul dintre ei.