Fiorentina vs Sassuolo – 24 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 23 September, 2014. Postat in Pariuri Online

pronostic fiorentina chievo cupa italiei

Fiorentina porneste din pole-position meciul cu Sassuolo de miercuri seara, ora 21:45. Meciul face parte din etapa cu numarul patru din Italia Serie A si pune fata in fata doua tabere cu reale probleme in ofensiva.

Fiorentina nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor in primele trei etape, desi da semne de revenire. Echipa a bifat o infrangere in prima runda, dupa care au urmat un egal si un succes. In trei etape jucate, trupa din Firenze a marcat un singur gol, primind doua in schimb. Cu patru puncte si un golaveraj de 1-2 in dreptul ei, Fiorentina se afla doar pe locul zece in Serie A, mult sub pretentiile fanilor si ale conducerii.

Sassuolo se afla intr-o situatie si mai delicata, insa pretentiile celor doua tabere sunt diferite. Echipa se afla la al doilea sezon din istorie in Serie A, dupa ce anul trecut s-a salvat cu greu. Oaspetii au doua puncte dupa trei jocuri si un golaveraj de 1-8, cel mai slab din campionat. De precizat ca sapte goluri au fost incasate acum doua etape, in esecul 0-7 de pe terenul Interului.

Sezonul trecut a fost si singurul care le-a pus fata in fata pe cele doua tabere. Fiorentina se impunea in deplasare, scor 1-0, insa pierdea acasa, pe acest teren in fata lui Sassuolo, scor 3-4.

Cresterea de forma aratata de Fiorentina in ultima saptamana, dar si faptul ca Sassuolo nu pare sa-si revina prea curand, ne fac sa mergem pe cota de 1.44 pentru victoria Fiorentinei.

Tags: , , , ,