Pronostic – Leverkusen vs Augsburg – 24.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 23 September, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic hsv bayer leverkusen bundesliga

Despartite in acest moment de un singur punct, Bayer Leverkusen si Augsburg vor fi puse fata in fata miercuri seara de la ora 21:00 in cea de-a cincea etapa din Bundesliga, echipa gazda pornind cu prima sansa, inclusiv la pariuri.

Bayer Leverkusen a inceput acest campionat ca din tun, castigand primele doua meciuri de campionat si vazandu-se pe prima pozitie. Au urmat apoi doua rezultate modeste, si anume un egal si o infrangere, iar la ora actuala Leverkusen este a patra in clasament, cu sapte puncte si un golaveraj de 10-9. De precizat ca Bayer are cel mai bun atac din Germania, cu o medie de 2,5 reusite pe meci.

Augsburg pe de alta parte a avut un parcurs opus pana acum. Echipa a inceput in corzi, cu doua esecuri in primele doua meciuri, dupa care si-a revenit, izbutind sa isi treaca in cont doua victorii care au dus-o pe pozitia a noua. Golaverajul oaspetilor este ceva mai slab decat al lui Leverkusen, si anume 7-7. In doua deplasari pana acum, Augsburg a reusit sa inscrie un singur gol, adunand trei puncte.

Leverkusen este echipa mai buna, lucru pe care l-am vazut si in ultimele doua sezoane, perioada in care Bayer a castigat toate cele patru dueluri directe cu cei de la Augsburg.

Pronostic: 1 solist @ 1.57
Asa cum am spus, Leverkusen si-a confirmat superioritatea si in precedentele doua sezoane contra lui Augsburg. Ne asteptam sa vedem o noua victorie a acestora, mai ales ca dispun si de avantajul terenului propriu.

Tags: , , , ,