Fotbal – Acs Poli – Viitorul Voluntari – 20 Septembrie

Bilet realizat de bonus in 18 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Etapa a VIII-a din Liga 1 debuteaza vineri, in direct pe Digisport, cel mai important meci al zilei fiind fara doar si poate ciocnirea dintre ACS Poli Timisoara si Viitorul Constanta (ora 21:30).

In pofida startului bun de sezon, ACS Poli Timisoara a inceput sa piarda din ce in ce mai mult teren, ultimele trei etape aducand tot atatea infrangeri pentru gruparea de pe Bega (0-1 v FC Botosani, 1-2 v FC Brasov si 0-1 v FC Vaslui).

Conducerea clubului incepe usor, usor sa isi piarda rabdarea cu Vali Velcea, dar asta deja nu mai este o noutate pentru realitatea fotbalului romanesc. Avand ca principal obiectiv clasarea in primele zece echipe ale campionatului, Vali Velcea a inceput sa fie urecheat pe Facebook de catre primarul urbei, care i-a dat un “poke”, carevasazica, pentru rezultatele din ultima perioada.

La Vaslui, timisorenii nu au putut face nimic mai mult decat sa limiteze proportiile scorului, in conditiile in care FC Vaslui a practicat un fotbal bun, dar s-a pierdut ca o fata mare in fata portii aparate de catre lusitanul Nuno Claro. Zece minute au jucat fotbal elevii lui Vali Velcea, in debutul partii secunde, atunci cand a fost introdus vitezistul Cristi Barbut.

In ceea ce ii priveste pe oaspeti, Viitorul Constanta a aratat multa calitate in joc, luni, cu FC Botosani, pe teren propriu. Imprecizia la finalizare, insa, avea sa ii priveze de victorie pe oamenii lui Bogdan Arges Vintila.

Da, Viitorul are un nou antrenor, care a inceput sa isi puna imediat amprenta asupra jocului echipei. In alta ordine de idei, Viitorul Voluntari este una dintre acele trei echipe din Liga 1 care nu au izbutit sa-si treaca in cont vreo victorie in primele sapte etape, alaturi de U Cluj si Corona Brasov.

Acestea fiind spuse, credem intr-un meci spectaculos, cu ACS dominand usor si Viitorul inscriind cel putin un gol. Daca ar fi sa optam pentru un scor corect, acela ar fi 2-1 pentru ACS, in cota 7.00 la casa de pariuri online Unibet.