Fotbal – Dinamo – Petrolul – 21 Septembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 18 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Cel mai important meci al etapei a VIII-a din Liga 1 se disputa sambata, cu incepere de la 21:30, in direct pe Digisport 1, dar si in consola de pariuri live a casei de pariuri online Bet365, atunci cand Dinamo Bucuresti primeste pe National Arena vizita echipei Petrolul Ploiesti.

Constienti fiind ca acesta este cel mai ofertant adversar pe care il va avea pana la finele turului, conducatorii clubului din Stefan cel Mare au inceput sa promoveze intens evenimentul, impartind fluturase si bilete de acces prin scoli si alte asemenea zone.

Dinamo are de luat o revansa in fata propriilor fani dupa ce nu a fost capabila sa obtina macar un punct la Targu Jiu, acolo unde a practicat un fotbal eminamente ofensiv, retragandu-se deliberat in partea secunda si pierzand finalmente in urma unor executii de exceptie ale brazilianului Eric de Oliveira.

Impresia generala, insa, a fost ca Dinamo a pierdut printre degete punctele puse in joc la Targu Jiu, in conditiile in care Cosmin Matei et co au rulat ca unsi in primele 45 de minute.

In ceea ce priveste meciul de sambata, Dinamo nu poate conta pe serviciile catorva jucatori importanti, printre care si Constantin Grecu, eliminat pentru cumul de cartonase in duelul sus-amintit.

Petrolul, alaturi de Steaua si FC Botosani, sunt singurele echipe din Liga 1 care nu au cunoscut gustul infrangerii pana acum. Cosmin Contra vine la Bucuresti pentru a castiga toate punctele puse in joc, multi fani ai “lupilor galbeni” fiind extrem de curiosi vizavi de ce va reusi Juan Angel Albin la echipa (jucator transferat de curand).

Casele de pariuri apreciaza acest duel ca fiind unul extrem de strans. Bet365 ne propune o cota de 2.70 pentru victoria “cainilor”, 3.30 pentru un rezultat de egalitate si 2.55 pentru un succes al Petrolului.

In concluzie, vom miza pe un meci in care ambele echipe sa inscrie si, posibil, over 2.5, cotat la 2.00 in oferta aceluiasi bookmaker.