Fotbal – Atletico – Cruzeiro – 13 Octombrie 2013

Bilet realizat de bonus in 13 October, 2013. Postat in Informatii Sporturi

In timp ce asteptam cu sufletul la gura deznodamantul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2014, ne intoarcem in Serie A Brasileirao, acolo unde Atletico Mineiro se pregateste sa primeasca vizita liderului campionatului, Cruzeiro!

Meci greu, asadar, pentru formatia gazda, care nu poate conta insa pe prezenta unor jucatori exponentiali, precum Jo si Victor, ambii convocati la echipa nationala a Braziliei. Nici Ronaldinho nu poate juca impotriva lui Cruzeiro, fiind accidentat, in timp ce Jemerson este suspendat pentru aceasta etapa. De asemenea, un alt jucator important din lotul gazdelor – Gilberto Silva – nu va putea face parte din primul 11 a lui Cuca.

Lista completa a jucatorilor indisponibili continua cu Cesar, Guilherme, Rever, Datolo si Richardlyson.
Formatia de start a lui Atletico MG (asezare in teren 4-2-3-1): Giovanni – Rocha, Emerson, Silva, Cesar – Josue, Pierre – Luan, Tardelli, Fernandinho – Alecsandro.

Nici liderul din Serie A Brasileirao nu ii poate alinia la start pe cei mai buni jucatori ai sai, in conditiile in care “Bestia” Julio Baptista este accidentat, ca de altfel si colegul sau Mauricio Victorino, de asemenea indisponibil.

Cu toate acestea, Marcelo Oliveira poate schita un zambet tinand cont ca Luan este din nou apt de joc, dupa o etapa de suspendare. Willian pare pregatit sa repete prestatia din meciul cu Sao Paolo!
Formatia de start a lui Cruzeiro (asezare in teren 4-2-3-1): Fabio – Egidio, Rodrigo, Leo, Ceara – Nilton, Silva – Willian, Goulart, Ribeiro – Borges.

Luand in seama statisticile oferite de casa de pariuri online Unibet, nu ne putem ascunde intentiile inca din start. Vedem, asadar, inca un meci cu multe goluri pe tabela de marcaj intre cele doua forte ale Braziliei, dupa ce precedentele 9 intalniri disputate la Belo Horizonte s-au incheiat in over 2.5 (inclusiv meciuri din Cupa Braziliei).

Pentru acest pronostic, over 2.5, aceeasi agentie online Unibet ofera o cota destul de buna (@2.00), pariorii ceva mai curajosi putand opta oricand pentru un scor corect 3-2 pentru Cruzeiro, in cota 34.00!