Fotbal – Elvetia U21 – Croatia U21 – 14 Octombrie 2013

Bilet realizat de bonus in 13 October, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Inainte ca nationala Romaniei sa traga ultimul cartus pentru a prinde barajul pentru accederea in grupele Campionatului Mondial din Brazilia, editia 2014, ziua de luni ne propune o intalnire extrem de interesanta intre nationalele de tineret ale Elvetiei si Croatiei, care lupta cot la cot pentru a merge la Campionatul European U21.

Croatii se deplaseaza in Elvetia in postura de lideri in Grupa a 5-a de calificare, cu trei victorii din tot atatea posibile la activ. Spre deosebire de adversarul sau direct, Elvetia U21 a disputat numai doua intalniri din cadrul acestei grupe, ambele castigate. Cu alte cuvinte, o lupta stransa intre doua dintre echipele cu pretentii mari la calificarea CE dedicat selectionatelor de tineret.

Elvetia a inceput sa conteze din ce in ce mai mult in fotbalul european, FC Basel fiind cel mai bun exemplu atunci cand e sa ne referim la performantele obtinute de helveti la nivel de club. Asemeni Belgiei, Elvetia creste de la an la an si, probabil, ca nu va dura prea mult timp pana sa inregistreze cateva succese notabile, referindu-ne aici la o prezenta la un Campionat Mondial sau European.

Insa, revenind la meciul de luni, Elvetia se poate folosi de cei mai buni jucatori ai sai, incluzandu-l aici si pe Drmic, care desi a fost chemat la echipa mare a Elvetiei, nu a jucat inca si suntem siguri ca Tami, antrenorul Elvetiei U21, il va folosi in aceasta intalnire cruciala.

Elvetia: Spiegel, Decarli, Benito, Ajete, Widmer, Buff, Brhimi, Jevtic, Kheligi, Ben Khalifa si Frey.
Spre deosebire de elvetieni, croatii efectueaza aceasta deplasare cu cateva absente notabile si, spunem noi, doar un noroc ii poate salva de la pierdere acestui duel extrem de aprins.

Croatia: Milos, Zelenika, Zuparic, Datkovic, Brucic, Radosevic, Mrzljak, Brozovic, Situm, Mocinic si Orsic.
Acestea fiind spuse, ne vom opri asupra unei victorii a echipei gazda, Elvetia U21, cotat la 1.85 in oferta casei de pariuri online Sportingbet.