Pariuri Sportive Spania vs Georgia – 15.10.2013

Bilet realizat de bonus in 13 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

 
Spania vs Georgia (15.10.2013) – ora 22:00
Introducere
Spania si Georgia vor fi puse fata in fata marti de la ora 22:00 intr-unul dintre ultimele partide ale zilei si totodata ale ultimei etape din calificarile la Cupa Mondiala din Brazilia. Spaniolii pornesc ca mari favoriti la toate agentiilor, lucru care era de asteptat, cu o cota ce nu depaseste 1.05 la ora actuala.
Trebuie precizat si faptul ca in tur am avut parte doar de o victorie la limita a ibericilor, scor 0-1 in deplasare.
Spania
Georgia
Spania are matematic nevoie doar de un egal pentru a-si cimenta 100% locul intai in Grupa I, desi mai mult ca sigur Fabregas si colegii sai nu vor avea prea mari probleme in a se impune. Pana acum ibericii au adunat 17 puncte si un golaverage de 12-3, mult sub asteptari, tinand cont ca nu prea a facut scoruri cu echipe ca Belarus, Georgia sau Finlanda, asa cum probabil majoritatea s-ar fi asteptat. Cota oferita de bet365 pentru 1 solist este de 1.05 la ora actuala.
Georgia in schimba nu mai are nici un motiv sa traga tare, fiind sigura ca va termina pe locul patru din cinci in aceasta grupa. Cinci puncte au strans oaspetii dupa sapte jocuri, dar si un golaverage de 3-8, cu cel mai slab atac din grupa, avand o medie in jur de 0.4 reusite pe partida. Ramane de vazut daca georgienii vor repeta performanta din tur, atunci cand au fost depasiti la limita de spanioli.
Pariuri Spania vs Georgia
Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.40
  • Am fi ales sa jucam in mod normal pariul cu peste 3.5 goluri, insa Spania nu a convins prea mult in aceasta campanie. Suntem de parere ca vom vedea totusi macar trei goluri, mai ales ca ibericii vor dori sa incheie aceasta campanie in stilul lor caracteristic.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!