Pariuri Sportive Belgia vs Tara Galilor – 15.10.2013

Bilet realizat de bonus in 13 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

 
Belgia vs Tara Galilor (15.10.2013) – ora 22:00
Introducere
Marti seara de la ora 22:00 va lua sfarsit campania de calificare catre CM 2014 din Brazilia, urmand sa mai aiba loc faza barajului. Belgia si Tara Galilor se vor intalni in ultimul meci din Grupa A, grupa in care se stiu echipele ce merg mai departe. In tur Hazard si colegii sai s-au impus fara emotii in deplasare, scor 0-2.
Belgia
Tara Galilor
Belgia se anunta a fi un adversar dificil chiar si pentru marilor forte ale lumii, tinand cont de generatia extrem de valoroasa si talentata de care dispun gazdele. Cu nume precum Hazard, Kompany, Fellaini, Witsel, Mignolet, Benteke, Lukaku si multi altii, Belgia a dominat clar aceasta grupa, bifand opt succese si un egal, dar si un golaverage fabulos de 17-3, cu o defensiva de fier. Belgia este mare favorita si la pariuri in acest meci, cu o cota in jur de 1.20 in acest moment.
Tara Galilor, cu absente notabile in lot, nu a impresionat cu nimic in aceasta campanie, luptand sa obtina cat mai mult pe final. Matematic britanicii pot obtine chiar locul trei, dar in acelasi timp si ultima pozitie. Cu noua puncte si un golaverage de 8-19, galezii ocupa locul patru la ora actuala, avand probleme serioase la nivelul ofensivei, dar si mai mari in ceea ce priveste apararea.
Pariuri Belgia vs Tara Galilor
Pronostic pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.53
  • Am ales sa mergem pe pariul conform caruia Belgia isi va confirma superioritatea inca din prima repriza, fara prea mari emotii in fata unei selectionate net inferioara din majoritatea punctelor de vedere, asa cum s-a intamplat si in tur.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!