Pariuri Sportive Franta vs Finlanda – 15.10.2013

Bilet realizat de bonus in 13 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

 
Franta vs Finlanda (15.10.2013) – ora 22:00
Introducere
Francezii pornesc ca mari favoriti marti de la ora 22:00 in ultima etapa din campania de calificare la CM 2014 contra Finlandei. Ribery si colegii sai nu au nici o emotie, iar ambele tabere isi stiu deja locul pe care vor termina in Grupa I. Meciul tur a avut loc in Septembrie 2012, iar atunci Franta s-a impus cu greu in deplasare, scor 0-1
Franta
Finlanda
Selectionata gazda a dus pe tot parcursul acestei campanii o lupta aproape cot la cot alaturi de Spania, insa se pare ca se va multumi doar cu pozitia secunda si cu locul de baraj. Francezii au adunat 14 puncte pana acum, avand si un golaverage de apreciat, cu 12 reusite si sase goluri incasate, laudandu-se la acest capitol cu o ofensiva la fel de buna ca a Spaniei. Franta poate obtine locul intai daca va castiga la scor acest meci, iar Spania va pierde acasa in fata Georgiei.
Finlanda de cealalta parte a baricadei nu mai poate obtine absolut nimic din aceasta campanie, fiind sigura ca va termina pe locul trei in grupa. Cu noua puncte adunate pana acum, finlandezii au patru puncte sub locul secund si patru puncte peste urmatoarea clasata. Golaverage-ul oaspetilor este de 5-6, marea problema fiind la nivelul ofensivei, dupa cum reiese din cifrele echipei.
Pariuri Franta vs Finlanda
Pronostic pariuri sportive: Franta -1.5 Handicap Asiatic @ 1.57
  • Ne asteptam ca Franta sa nu aiba prea mari emotii in acest ultim joc din faza grupelor, mai ales ca intalneste o echipa net inferioara si plus de asta statistica de-a lungul timpului le este favorabila francezilor.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!