Pariuri Sportive Italia vs Armenia – 15.10.2013

Bilet realizat de bonus in 13 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

 
Italia vs Armenia (15.10.2013) – ora 21:45
Introducere
Cotata cu 1.30 in oferta celor de la bet365, Italia o va gazdui pe Armenia marti seara de la ora 21:45 in cea de-a zecea etapa a calificarilor la Cupa Mondiala, si in acelasi timp ultima. Meciul are miza doar pentru armeni, pentru italieni fiind ca o partida amicala.
In tur Italia s-a impus categoric in deplasare, scor 1-3, asta dupa ce s-au desprins pe tabela in ultima parte a jocului.
Italia
Armenia
Italia a castigat la pas aceasta grupa, desi au existat pe undeva si cateva emotii. Balotelli si ai lui au inregistrat sase succese si trei remize, iar cu 21 de puncte adunate ocupa locul intai in grupa, loc de care echipa gazda este sigura, fiind astfel printre primele selectionate deja calificate la CM 2014. Golaverage-ul italienilor este de 17-7 in acest moment, cu cel mai bun atac si cea mai solida defensiva din Grupa B.
Armenia pe de alta parte, dupa cum am spus, este singura echipa din Grupa B cu sanse reale de a mai prinde barajul, avand in vedere ca Bulgaria si Danemarca vor avea emotii chiar daca se vor clasa pe locul doi. Mkhitaryan si compania au 12 puncte in acest moment, la egalitate cu Cehia si cu unul mai putin decat Danemarca si Bulgaria. Cota oferita de bet365 pentru 2 solist este cea mai buna de pe piata, si anume 10.00.
Pariuri Italia vs Armenia
Pronostic pariuri sportive: Armenia +2.0 Handicap Asiatic @ 1.42
  • Italia va arata cu siguranta o oarecare relaxare in acest duel, asa cum s-a intamplat in meciul cu Danemarca de vineri seara. Armenia in schimb va da totul sa obtina cat mai mult din aceasta campanie, atata timp cat pastreaza sanse matematice de a prinde barajul.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!