Pariuri Sportive Turcia vs Olanda – 15.10.2013

Bilet realizat de bonus in 13 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

 
Turcia vs Olanda (15.10.2013) – ora 21:00
Introducere
Poate pentru romani acest meci dintre Turcia si Olanda este mai important marti seara decat Romania – Estonia de la Bucuresti. Tricolorii au nevoie de un succes in acel meci, insa mai important este ca Olanda sa incurce Turcia la Istanbul, astfel incat noi sa mergem la barajul ce ne-ar putea duce in Brazilia vara viitoare.
In tur Olanda s-a impus cu scorul de 2-0 pe teren propriu la capatul unui meci in care turcii nu au aratat deloc rau.
Turcia
Olanda
Turcia este favorita la pariuri, in mod surprinzator am putea spune, cu o cota de 2.25 oferita de bet365. Turcii sunt obligati sa castige acest duel pentru a merge la baraj, iar daca o vor face nu vor pierde calificarea decat daca Romania invinge la minim 5-6 goluri diferenta Estonia. La ora actuala Sahin si colegii sai au 16 puncte, la fel ca romanii, insa cu un golaverage mai bun, de 16-7.
Olanda pe de alta parte este deja calificata la Cupa Mondiala de vara viitoare, insa acest lucru nu este de ajuns, deoarece Portocala Mecanica are nevoie de un rezultat favorabil pentru a fi cap de serie la tragerea la sorti, lucru pe care cu siguranta oaspetii si-l doresc. Cea mai buna cota de pe piata pentru 2 solist este oferita de bet365, si anume 3.00 la ora actuala. Pana acum olandezii au strans 25 de puncte, dar si un golaverage impresionant de 32-5.
Pariuri Turcia vs Olanda
Pronostic pariuri sportive: Olanda +0.5,+1.0 Handicap Asiatic @ 1.45
  • Am ales un pronostic destul de sigur in opinia noastra, si anume Olanda nu va pierde meciul de marti. Totusi daca o va face la un gol diferenta, doar jumatate din miza va fi pierduta, urmand ca cealalta jumatate sa fie returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!