Fotbal – Atletico – Fc Porto – 11 Decembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 11 December, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Analiza meciului pentru pariori: Atletico – Fc Porto

fc-portoTrupa pregatita de catre argentinianul Diego Simeone s-a impus deja ca lider in grupa in care a fost repartizata in acest an, Grupa G, cu un total de 4 victorii si un rezultat de egalitate la activ. Porto, in schimb, a acumulat doar 5 puncte, avand totusi o sansa la locul secund doar in cazul in care invinge si Zenit nu dispune de austriecii de la Austria Viena.

De la Atletico Madrid va lipsi Juanfran, suspendat, in timp ce Mario Suarez este singurul jucator indisponibil din cauza unei accidentari. In conditiile in care este deja sigur pe prima pozitie in clasamentul Grupei G, Simeone isi va menaja o serie de jucatori pentru meciurile de campionat ce urmeaza sa le dispute pana de sarbatori inclusiv.

Echipa probabila a lui Atletico Madrid (asezare in teren 4-4-2): Courtois – Insua, Gimenez, Alderweireld, Manquillo – Oliver, Gabi, Tiago, Turan – Costa si Adrian.

Lusitanii vin in fieful lui Atletico cu minime sanse la locul secund, 16-imile Europa League parand un obiectiv ceva mai la indemana lor, deoarece Zenit nu isi poate permite luxul de a rata ocazie de a fi prezenta in primavara Ligii Campionilor.

Cu toate acestea, FC Porto vine in Spania cu cei mai buni fotbalisti ai sai si, deci, putem miza pe un meci de care pe care, de la distanta, presupunand ca austriecii pot scoate cel putin un punct cu Zenit!
Echipa probabila a lui FC Porto (asezare in teren 4-2-3-1): Helton – Danilo, Mangala, Otamendi, Sandro – Fernando, Defour – Josue, Gonzalez, Lica – Martinez.

Statistic vorbind, in 6 din ultimele 7 meciuri contand pentru Liga Campionilor, FC Porto a incheiat in under 2.5, pronostic cotat la 1.83 in oferta de pariuri a agentiei online Unibet. In schimb, Atletico Madrid, care nu si-a propus prea multe de la aceasta intalnire, a fost de neinvins in ultimele 5 confruntari contand pentru Grupa G a Ligii Campionilor, editia 2013-2014 (Atletico + 0.5 @ 1.30).

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO