Pariuri Sportive – Austria Viena vs Zenit – 11.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 11 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Austria Viena vs Zenit St. Petersburg (11.12.2013) – ora 21:45
Introducere
uclDesi nu este unul dintre meciurile care atrag atentia, suntem de parere ca duelul dintre Austria Viena si Zenit este unul extrem de interesant, mai ales ca miza este foarte mare, in tabara oaspetilor in special. Jocul va incepe de la ora obisnuita a competitiei, 21:45, iar la pariuri Zenit pleaca cu prima sansa.
Surprinzator sau nu, meciul tur dintre cele doua protagoniste s-a incheiat la egalitate, fara gol in Rusia.
Austria Viena
Zenit St. Petersburg
Austria Viena nu se poate lauda cu o forma de moment impresionanta, iar la ora actuala este singura formatie din Grupa G fara victorie. Austriecii se prezinta la acest joc fara sanse de a mai prinde locul trei de Europa League. Dupa cinci etape scurse gazdele au adunat numai doua puncte si un golaveraj dezastruos de 1-9.
Zenit St. Petersburg se afla intr-o situatie diferite, luptand sa isi cimenteze locul in optimile de finala, insa pentru asta va fi nevoita sa castige meciul de la Viena pentru a nu avea emotii. Rusii sunt pe doi in grupa, cu sase puncte si un golaveraj de 4-5, avand doar un singur punct peste urmatoarea clasata, FC Porto, care va avea totusi un meci infernal in deplasare cu Atletico Madrid.
Pariuri Austria Viena vs Zenit St. Petersburg
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.62
  • Am ales sa mergem pe victoria oaspetilor, desi o surprizanu este deloc exclusa. Totusi Zenit este superioara si se vede obligata sa castige toate cele trei puncte pentru a fi sigura de locul in optimile de finala ale competitiei.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!