Fotbal – Cfr – Otelul – 07 Octombrie 2013

Bilet realizat de bonus in 7 October, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Etapa cu numarul X din Liga 1 se incheie, luni, cu incepere de la ora 20:30, atunci cand Digisport 1 va transmite in direct partida dintre cele doua foste campioane ale Romaniei, CFR Cluj si Otelul Galati.

Spre deosebire de ceea ce se intampla in urma cu cateva sezoane, cand CFR sau Otelul contau in fruntea clasamentului din Liga 1, acum aceste doua formatii se zbat in anonimat, mai ales Otelul, club despre care s-a vorbit mult timp cum ca ar fi in pragul falimentului.

Apropo de faliment … de-a dreptul falimentare investitiile ceferistilor in vara ce tocmai a trecut, dupa ce au transferat o sumedenie de jucatori, pentru ca mai apoi sa afle ca nu sunt tocmai ce pretindeau a fi. Acest lucru avea sa-l afle si Petre Grigoras pe propria piele, care mizeaza in continuare pe rabdarea conducatorilor clujeni, sperand ca in iarna sa isi aduca materia prima necesara si totodata propice obtinerii unor performante pe masura asteptarilor.

Pe langa situatia precara din clasament, CFR Cluj a dat chix si in Cupa Romaniei, eliminata fiind in 16-imi de catre FC Brasov. Cu toate acestea, baietii lui Grigoras au aratat destul de bine etapa trecuta in fieful Petrolul, lucru valabil si pentru Otelul, doar 60 de minute in fata lui Dinamo (1-2).

Oaspetii nu pot conta in aceasta etapa pe serviciile lui Cristi Branet si Victoras Astafei, ambii suspendati. De asemenea, Murgoci este ineligibil – accidentat.

CFR Cluj nu are niciun jucator absent, ceea ce ne face sa credem ca Petre Grigoras poate incropi un prim 11 cu ajutorul caruia sa sparga seria de ghinioane a gazdelor de luni seara.

Mizam, asadar, pe un succes al lui CFR Cluj, fie si la limita, in cota 1.62 la casa de pariuri online Unibet. Succesul oaspetilor este cotat la 6.00, iar o remiza sare de 3.50. Puteti incerca, de asemenea, un pariu de 8/10 in under 2.5 @ 1.65.