Pariuri Sportive Doxa vs Apollon – 07.10.2013

Bilet realizat de bonus in 7 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Doxa vs Apollon (07.10.2013) – ora 19:00
Introducere
Doxa si Apollon se vor intalni astazi de la ora 19:00 in ultimul meci al etapei a cincea din First Division, prima liga de fotbal a fotbalului cipriot. Cotele sunt foarte echilibrate, urmand sa se dea o lupta stransa si pe teren, asa cum pare la prima vedere acest duel.
In patru din ultimele cinci meciuri directe am avut parte de rezultate de egalitate, la care se adauga o victorie a lui Apollon. Toate aceste partide au oferit in medie sub 2.5 goluri pe meci.
Doxa
Apollon
Doxa nu pare sa isi gaseasca constanta in joc si in rezultate, iar dupa patru meciuri disputate in campionat, echipa gazda a inregistrat doua succese, doua remize si o infrangere. Gazdele au adunat astfel sapte puncte si un golaverage pozitiv de 8-7, insa ocupa doar locul opt, in a doua jumatate a clasamentului. La pariuri cota pentru succesul celor de la Doxa se invarte in jur de 3.50.
Apollon in schimb vine la acest meci dupa un inceput curajos de campionat, mult mai bun decat al adversarei. In patru meciuri disputate in First Division, Apollon a bifat trei succese si o infrangere. Cu un golaverage de 5-4 echipa gazda ocupa locul patru in clasament, cu trei puncte mai putin decat liderul Anorthosis.
Pariuri Doxa vs Apollon
Pronostic pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.75
  • Atat Doxa cat si Apollon sunt doua formatii clare de under 2.5, lucru dovedit atat prin rezultatele din acest debut de campionat, cat si prin rezultatele directe din ultimii ani.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!