Pariuri Sportive APOEL vs Aris – 07.10.2013

Bilet realizat de bonus in 7 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

APOEL vs Aris (07.10.2013) – ora 19:00
Introducere
Un alt meci de astazi in prima liga de fotbal a Ciprului, si anume cel dintre APOEL si Aris se anunta foarte interesant, mai ales ca echipa gazda nu isi mai permite prea multi pasi gresiti. Jocul va avea loc de la ora 19:00, iar echipa gazda porneste clar cu prima sansa.
Din 2010 pana in prezent, APOEL a castigat patru meciuri directe cu Aris, la care se adauga si un rezultat de egalitate fara goluri.
APOEL
Aris
APOEL este fara doar si poate echipa mai bine cotata in acest meci, echipa de la care asteptarile sunt mai mari. Formatia gazda are o cota sub 1.20 pentru succes in marea majoritate a cazurilor. Totusi dupa patru etape scurse gazdele au izbutit sa castige doar sapte puncte, avand insa un golaverage bun si echilibrat, de 6-3. Etapa trecuta APOEL s-a impus cu 0-1 in deplasarea de pe terenul mult mai slab cotatei, Nea Salamis. In clasament echipa gazda ocupa locul sase in acest moment.
Aris nu se poate lauda tocmai cu aceleasi cifre ca si adversara din acest meci, desi nu sta mult mai slab la ora actuala. Formatia vizitatoare a adunat doar cinci puncte din 12 posibile, dar si un golaverage negativ, de -1, cu patru reusite si cinci goluri incasate. Fara victorie in ultimele trei etape de campionat, Aris a picat pe locul zece, insa o victorie ar putea s-o duca pe pozitia a sasea, peste adversara din acest meci, ceea ce va fi extrem de greu.
Pariuri APOEL vs Aris
Pronostic pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.50
  • In ciuda faptului ca APOEL nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor pana acum, suntem de parere ca este net superioara lui Aris, iar aceasta superioritate ne asteptam sa fie confirmata si pe tabela de marcaj, inca din prima repriza.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!