Pariuri Sportive Botosani vs U Cluj – 07.10.2013

Bilet realizat de bonus in 7 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Botosani vs U Cluj (07.10.2013) – ora 16:00
Introducere
Prima partida de astazi in Romania Liga 1, si totodata penultima din etapa cu numarul zece, va avea loc la Botosani, pe terenul nou-promovatei FC Botosani si totodata revelatia acestui debut de sezon. Acolo se vor deplasa jucatorii lui U Cluj, una din dezamagirile acestei stagiuni.
Botosani
U Cluj
FC Botosani, dupa cum am spus, este revelatia acestui campionat. Nou-promovata din Moldova ocupa un onorabil loc patru in acest meci, cu 18 puncte dupa noua etape scurse, dar si cu un golaverage admirabil de 10-6. FC Botosani are o buna ocazie de a urca pe locul doi, asta daca va invinge in aceasta dupa amiaza una dintre cele mai slabe tabere ale acestui campionat.
U Cluj de partea cealalta a baricadei se afla intr-o situatia critica si alaturi de Corona Brasov este singura echipa din Liga 1 fara victorie dupa noua etape. Ardelenii au bifat doar trei remize si nu mai putin de sase infrangeri, iar cu trei puncte si un golaverage dezastruos de 5-19 ocupa locul 17. Trebuie precizat ca sepcile rosii au cea mai fragila defensiva din Liga 1.
Pariuri Botosani vs U Cluj
Pronostic pariuri sportive: 1 solist @ 1.44
  • Desi cota nu este cea mai tentanta, suntem de parere ca FC Botosani este net superioara la ora actuala din toate punctele de vedere, avand clar prima sansa in a se impune. Plus de asta U Cluj este clar o echipa in cadere libera.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!