Fotbal – Chivas – DC United – 09 Septembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 8 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Luni dimineata, cu incepere de la ora 04:00, Major League Soccer (MLS) pune fata in fata cele mai slabe echipe ale celor doua conferinte, CD Chivas USA, ocupanta ultimului loc in Conferinta de Vest si, respectiv, DC United, codasa Conferintei de Vest.

CD Chivas USA
Este foarte probabil ca acest derbi al ranitelor, daca ne e permisa aceasta expresie, sa fie vaduvit de prezenta unuia dintre cei mai buni jucatori ai gazdelor. Este vorba despre Carlos Bocanegra, care ar putea deveni al treilea fotbalist indisponibil din lotul gazdelor, dupa Daniel Antunez si Oswaldo Minda (accidentati).

Formula de start probabila a lui CD Chivas USA (sistem de joc 4-5-1): Kennedy – Delgado, Bocanegra (?), Luna, Soto – Avila, Alvarez, Borja, Mejia, Fuente – Morales.

DC United
In pofida faptului ca DC United se afla in plina reconstructie, oaspetii au impresionat mai de fiecare data atunci cand a venit vorba despre tratarea fazelor fixe. DC United dispune de cativa executanti buni de lovituri libere, iar jocul de pase este, de asemenea, la un nivel mai mult decat acceptabil.

In atare conditii, Chivas va trebui sa faca tot posibilul sa joace sus, in presing, si sa nu ii ofere adversarului posibilitatea de a-si arata coltii la faze fixe. Fiind echipa gazda, cel mai probabil Chivas isi va face binecunoscutul joc pe benzi, capitol la care exceleaza.

Altfel, DC United nu poate conta pe serviciile lui Lionard Pajoy, accidentat, iar Lewis Neal, Chris Pontiu si Marcelo Saragosa sunt incerti pentru meciul de luni dimineata.

Formula de start probabila a lui DC United (sistem de joc 4-4-1-1): Hamid – Riley, Woolard, Jakovic, Korb – De Leon, Thorrington, Kitchen, Porter – Ruiz – Rosario.

Cotele oferite de Sportingbet pentru aceasta intalnire sunt foarte echilibrate, fapt ce ne face sa optam pentru un succes la limita al lui CD Chivas USA. 1-0 sau 2-1, desi e aproape imposibil de conceput ca se vor marca mai mult de 1-2 goluri.