Pariuri Sportive Rusia vs Israel – 10.09.2013

Bilet realizat de bonus in 8 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Rusia vs Israel (10.09.2013) – ora 18:00
Introducere
Meciul de deschidere al zilei de marti in calificarile la Cupa Mondiala se va da intre Rusia si Israel si poate fi considerat unul decisiv in Grupa F, meci care ar putea clarifica multe lucruri. Cum era de asteptat, rusii pornesc cu prima sansa.
Meciul tur a fost castigat de Arshavin si colegii sai in mod categoric, scor 0-4 chiar in deplasare.
Rusia
Israel
Rusia ocupa momentan pozitia a doua in Grupa F, cu 15 puncte adunate dupa sapte partide, insa un succes marti seara ar readuce-o pe prima pozitie, cu un punct peste Portugalia. De asemenea o victorie ar face ca Israel sa iasa din cursa pentru locul doi. Golaverage-ul rusilor este de 12-3 la ora actuala, avand una dintre cele mai bune defensive din aceasta campanie de califiare. O cota de 1.33 gasim pentru 1 solist in oferta celor de la bet365.
Israel pe de alta parte se prezinta la acest meci din postura unei echipe care a pierdut o singura partida in aceste calificari, chiar in fata Rusiei in tur. Dupa cum am spus, un pas gresit i-ar scoate pe oaspeti din lupta pentru locul doi. Interesant este ca israelienii au cea mai puternica ofensiva din grupa, cu 16 reusite in 7 partide. Defensiva a suferit insa, primind 9 goluri. In cazul unui succes Israel va trece pe locul doi, la egalitate de puncte cu Rusia.
Pariuri Rusia vs Israel
Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.85
  • Suntem de parere ca acest meci va fi unul generos in reusite, tinand cont ca se intalnesc doua echipe foarte ofensive. Impreuna au marcat 28 de goluri, iar despre Israel putem spune ca neglijeaza si defensiva.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!