Pariuri Sportive Andorra vs Olanda – 10.09.2013

Bilet realizat de bonus in 8 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Andorra vs Olanda (10.09.2013) – oraΒ 21:30
Introducere
Unul dintre cele mai dezechilibrate jocuri de marti in campania de calificare la CM 2014 va avea loc in Andorra, acolo unde lanterna rosie din Grupa D, grupa Romaniei, va primi vizita Olandei, liderul absolut. In tur olandezii s-au impus doar cu 3-0 pe teren propriu, multa lume asteptandu-se atunci la o ploaie de goluri.
Andorra
Olanda
Andorra ne-a obisnuit deja sa nu puna probleme adversarilor in nici un meci pana acum. De altfel, alaturi de San Marino si Insulele Feroe, Andorra se lupta la titlul de cea mai slaba selectionata din calificari. Cu 0 puncte dupa sapte partide disputate, gazdele acestui meci au si un golaverage extrem de slab, si anume 0-22, iar ca Andorra sa inscrie se intampla extrem de rar, o data la cativa ani.
In schimb Portocala Mecanica se afla la polul opus din toate punctele de vedere. Robben si compania vin dupa un egal surprinzator, scor 2-2 in Estonia, insa nu isi fac probleme vis a vis de obtinerea locului 1, avand 19 puncte si un golaverage de 22-4. Cu o medie de peste trei reusite pe partida pana acum in calificari, Olanda are sase puncte avans fata de Romania, urmatoarea clasata.
Pariuri Andorra vs Olanda
Pronostic pariuri sportive: Peste 3.5 goluri @ 1.44
  • Spre deosebire de meciul tur, de aceasta data ne asteptam sa vedem mai mult de trei reusite. Olanda are un atac ce a marcat in medie peste trei goluri pana acum, in timp ce Andorra are o defensiva care a primit de asemenea in medie peste trei goluri pe meci.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci.Β Inregistrare!