Pariuri Sportive Insulele Feroe vs Germania – 10.09.2013

Bilet realizat de bonus in 8 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Insulele Feroe vs Germania (10.09.2013) – ora 21:45
Introducere
Alaturi de Andorra – Olanda si San Marino – Polonia, acesta poate fi considerat cel mai dezechilibrat duel de marti seara in calificari. Insulele Feroe nu are practic nici o sansa in fata Germaniei, una din favoritele la titlul mondial.
Chiar si asa, in meciul tur nu am avut parte de un scor astronomic, ci doar un 3-0 pentru nemti.
Insulele Feroe
Germania
“Pescarii” din Feroe nu au adunat nici un punct in aceasta campanie de calificare la Cupa Mondiala, insa spre deosebire de alte selectionate aflate in aceeasi situatie, gazdele au reusit sa inscrie de trei ori. Cei din Feroe vin dupa o serie extrem de slaba, cu 13 infrangeri si o remiza in ultimele 14 partide disputate in ultimii doi ani de zile. Bet365 ofera o cota de 41.00 pentru victoria echipei gazda.
Germania in schimb nu se poate compara cu adversara din acest meci din nici un punct de vedere. Cu 19 puncte adunate pana acum din 21 posibile, nemtii au marcat de 25 de ori si vin dupa o victorie categorica, scor 3-0 contra Austriei. Ozil si colegii sai au un avans de cinci puncte fata de Suedia, urmatoarea clasata, iar un succes marti seara ar cimenta pozitia de lider pentru formatia vizitatoare.
Pariuri Insulele Feroe vs Germania
Pronostic pariuri sportive: Peste 4.5 goluri @ 1.75
  • Cand avem parte de un astfel de meci, atat de dezechilibrat, este greu sa gasim un pariu la o cota acceptabila. Ne asteptam la un succes categoric din partea nemtilor intr-un meci cu minim cinci goluri.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!