Fotbal – Coritiba – Criciuma – 16 Noiembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 16 November, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Meci crucial sambata intre Coritiba si Criciuma, doua echipe aflate in zona periculoasa a clasamentului campionatului brazilian de fotbal (Serie A Brasileirao). Coritiba a acumulat 41 de puncte pana acum, insa fara a strange vreunul in ultimele trei runde, avand, de asemenea, o serie de jucatori importanti ineligibili.

“Tigrii”, in schimb, au cu doua puncte mai putin si pasesc plini de incredere in acest meci, in dorinta lor de a obtine toate punctele puse in joc si, eventual, sa treaca peste adversarul direct in clasament.
Péricles Chamusca, antrenorul gazdelor, nu poate conta pe cativa jucatori cheie ai echipei.

La fel de adevarat este si ca formatia gazda inregistreaza cateva reintoarceri in lot de foarte mare importanta; vezi Junior Urso, care evolueaza la mijlocul terenului, Robinho, Deivid si Vitor Junior, de asemenea eligibili pentru aceasta confruntare deosebit de importanta.

Pe de alta parte, lipsesc Geraldo, Anderson Aquino si Rafhael Lucas, toti trei fiind accidentati.
Echipa probabila a lui Coritiba (sistem de joc 4-2-2-2): Vanderlei – Carlinhos, Claro, Almeida, Gil – Farias, Urso – Robinho, Alex – Cesar si Deivid.

La oaspeti, Argel Fucks nu il poate folosi intre buturi pe Rodrigo Galatto, suspendat ca de altfel si fundasul Matheus Ferraz. In atare conditii, Bruno il va inlocui pe primul, urmand ca Ewerton Pascoa sa fie folosit pe linia de fund a terenului.

Lipsesc si Tiago Dutra, Cassiano si Leonardo Moura, toti din pricina unor accidentari mai noi sau mai vechi, iar Daniel Carvalho este incert pentru meciul de sambata seara.
Echipa probabila a lui Criciuma (sistem de joc 4-3-1-2): Bruno – Sueliton, Ferreira, Pascoa, Marlon – Vitor, Serginho, Henik – Ricardinho – Lins si Paulista.

Desi se anunta a fi un meci strans, de care pe care, ne punem sperantele intr-un rezultat spectaculos cu cel putin trei goluri pe tabela. Asadar, optam pentru un over 2.5 cotat la 2.05 in oferta casei de pariuri online Sportingbet.