Fotbal – Cruzeiro – Fluminense – 16 Octombrie 2013

Bilet realizat de bonus in 16 October, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Invinsa de Sao Paolo si Atletico Mineiro saptamana trecuta, Cruzeiro si-a pierdut usor-usor aerul de invincibilitate. Cu toate acestea, “vulpile” raman cu 10p in fata locului 2 din Serie A Brasileirao, ocupat de Botafogo. Flu, pe de alta parte, este fara victorie in ultimele patru runde, la doar 3p de zona rosie a clasamentului campionatului brazilian de fotbal.

In urma infrangerilor suferite in campionat, este foarte probabil ca Marcelo Oliveira sa schimbe foaia cu jucatorii sai. Dagoberto si Mayke sunt doar doua dintre numele care vor reimprospata primul 11, in timp ce Dede este convocat la echipa nationala a Braziliei.

Lipsesc Julio Baptista, Mauricio Victorino (accidentati), Dede si, posibil, Luan, care este incert pentru meciul de miercuri noapte.

Echipa probabila a lui Cruzeiro (sistem de joc 4-2-3-1): Fabio – Egidio, Rodrigo, Leo, Mayke – Nilton, Silva – Dagoberto, Goulart, Ribeiro – Borges.

Din cate se pare, oaspetii vor ramane la acel sistem de joc 3-5-2 folosit de Vanderlei Luxemburgo impotriva lui Gremio Porto Alegre, ceea ce inseamna ca Anderson va lustrui in continuare banca de rezerve, alaturi de Leandro Euzebio sau Gum. Biro Biro, Diguinho si Marcos sunt suspendati pentru aceasta runda.

Diego Cavalieri este plecat la echipa nationala, Michael Junior este suspendat, la randul sau, in timp ce Digao, Fred, Edwin Valencia si Carlinhos sunt accidentati.

Echipa probabila a lui Fluminense (sistem de joc 3-5-2): Klever – Gum, Euzebio, Anderson – Vieira, Wagner, Edinho, Jean, Rafinha – Sobis, Rhayner.

Potrivit statisticilor, ultimele patru intalniri ale lui Flu in campionat s-au soldat cu foarte putine goluri inscrise (under 2.5 @ 2.10). Cat priveste duelurile directe dintre aceste doua formatii, Cruzeiro a terminat, de asemenea, in under 2.5 ultimele trei meciuri impotriva lui Fluminense.

In opinia caselor de pariuri, Cruzeiro este favorita clara a acestei intalniri, cu o cota de 1,65. In ciuda statisticilor, oferta de pariuri a agentiei online Sportingbet incluzand o cota de 1.90 pentru un pariu pe over 2.5 si 8.50 pentru scor exact 2-1 in favoarea liderului campionatului brazilian.