Fotbal – Vitoria – Botafogo – 17 Octombrie 2013

Bilet realizat de bonus in 16 October, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Cu mai putin de un an inainte de Campionatul Mondial din Brazilia, editia 2014, ne indreptam din nou atentia catre campionatul de fotbal din tara cafelei, Serie A Brasileirao, acolo unde joi noapte Vitoria, locul 6 in clasament, primeste vizita lui Botafogo RJ, nimeni alta decat principala urmaritoare a liderului Cruzeiro, e drept, la 10 puncte distanta!

Intrati in panica dupa doua infrangeri consecutive, fotbalistii Vitoriei si-au revenit din mers, invingand in Salvador pe Coritiba, nu mai departe de weekendul trecut. Dupa cum spuneam, formatia gazda ocupa un binemeritat loc 6 in clasament, chiar si asa insa locurile de Copa Libertadores par sa se indeparteze din ce in ce mai mult.

Botafogo sta pe locul secund, avand un moral excelent dupa victoria inregistrata in detrimentul liderului Cruzeiro. Oaspetii vin pe terenul Vitoriei cu un obiectiv cat se poate de clar, acela de a reduce ecartul care ii desparte de Cruzeiro!

Echipa probabila a lui Vitoria (modul de joc 4-2-2-2): Wilson – Ayrton, Ramos, Braz, Juan – Gustavo, Magal – Cacares, Caja – Marquinhos si Dinei.

Lipsesc, din pacate pentru Vitoria, urmatorii jucatori: Neto Coruja, Mansur, Paraiba, Biancucchi (accidentati), Kadu si Michel (suspendati). Situatia lui Fabricio este usor incerta si va rezerva, cel mai probabil.

Oaspetii au, de asemenea, cateva absente de marca: Nicolas Lodeiro si Jefferson, ambii convocati la echipa nationala. Vor lipsi si Lucas sau Cidinho, din motive medicale. Tinand cont de modul in care a evoluat Gege in ultima etapa cu Flamengo, deja nu mai e niciun secret pentru nimeni faptul ca Oswaldo de Oliveira il va folosi titular in meciul de joi noapte.

Echipa probabila a lui Botafogo (4-2-3-1): Renan – Edilson, Bolivar, Doria, Cesar – Renato, Mattos – Marques, Seedorf, Gege – Alex.

Cotele oferite de agentia de pariuri online Bet365 sunt relativ echilibrate, fapt pentru care ne vom axa fie pe o victorie la limita a oaspetilor, cu gol incasat, fie pe sansa dubla X2. Victoria lui Botafogo este rasplatita cu o cota de 3.20, in timp ce un meci spectaculos, in over 2.5, ar colora in verde o cota de 2.00!