Fotbal – Elche – Real – 25 Septembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 20 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Real Madrid incearca sa tina ritmul cu FC Barcelona si Atletico, miercuri seara, de la ora 23:00, in direct pe Digisport 1, in deplasarea de la Elche. Asadar, un meci interesant intre o nou-promovata si o pretendenta la cununa cu lauri din Primera, Real Madrid.

Din pacate pentru “albi”, acestia au calcat stramb in actuala editie de campionat, dupa un 2-2 extrem de spectaculos pe terenul “submarinului galben”. Elche, in schimb, sta deasupra liniei retrogradabile, desi nu a izbutit mai mult decat sa se apere in primele cinci etape.

In conditii normale, Real ar trebui sa dispuna de aceasta nou-promovata, razbunand intr-o oarecare masura prestatia avuta cu Villarreal, la mijlocul lunii septembrie. Ca si in editia precedenta de campionat, apararea Realului se clatina in mai fiecare meci, insa oamenii din atac compenseaza acest mic minus al trupei antrenate de catre italianul Carlo Ancelotti prin goluri care mai de care mai spectaculoase.

Un al doilea esec in fata unei nou-promovate ar insemna pur si simplu un dezastru pentru Cristiano Ronaldo et co, tinand cont ca in aceasta vara s-au facut niste transferuri extrem de costisitoare, printre care si aducerea lui Gareth Bale pe Santiago Bernabeu.

In alta ordine de idei, Cristiano Ronaldo se afla intr-o forma sportiva excelenta, dupa ce a izbutit hat-trick-ul pe Ali Sami Yen, semn ca Primera Division 2013-2014 va fi din nou o afacere intre lusitan si atacantul de buzunar pe care il are FC Barcelona, argentinianul Lionel Messi.

Studiind oferta principalelor case de pariuri, am gasit meciul in oferta agentiei Gamebookers cu urmatoarele cote: 1.33 pentru o victorie a Realului, 5.25 pentru un rezultat de egalitate si 8.00 pentru o victorie mai putin scontata a gazdelor.

De asemenea, pentru over 2.5, aceeasi casa de pariuri ne pune la dispozitie o cota de 1.44. Pronostic usor de bifat, un gol la fiecare 30 de minute de joc fiind ceva la indemana echipei care si-a permis, printre altele, sa il ademeneasca pe galezul Bale din EPL!