Fotbal – Rapid – Ceahlaul – 26 Septembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 20 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Suntem la mijlocul saptamanii, fapt pentru care am pregatit pentru cititorii nostri o avancronica a meciului de Cupa Romaniei dintre Rapid Bucuresti si Ceahlaul Piatra Neamt.

Recent retrogradata in Liga 2, Rapid incearca pe cat posibil sa revina pe prima scena a fotbalului romanesc, desi conditiile date nu o ajuta intocmai. Pe de o parte sunt problemele de natura financiara pe care le intampina clubul giulestean, pe de alta parte lipsa unor jucatori valorosi alaturi de care formatia din Grant sa promoveze fara probleme dintr-o serie in care si CSMS Iasi sau FC Clinceni si-au anuntat intentia de a se impune la finalul sezonului.

La conducerea echipei a venit fostul international al Romaniei Viorel Moldovan, care are ca principal obiectiv taman promovarea si, evident, un parcurs cat mai bun in competitia de plan secund, si anume Cupa Romaniei.

Un prim pas a fost facut in acest sens, dupa ce giulestenii s-au impus cu mari emotii in deplasarea de la Tarlungeni, la mijlocul saptamanii trecute, scor 1-0, in conditiile in care a evoluat intreaga parte secunda cu mai putin de doi jucatori.

Despre Ceahlaul lui Vasile Miriuta, in schimb, nu avem decat cuvinte de lauda. E cu adevarat impresionant ce a reusit “neamtul” Miriuta de cand se afla pe banca Ceahlaului, conducerea lui Dinamo deja visand la serviciile acestuia dupa o iminenta debarcare a lui Gigi Multescu.

Cat despre meciul de Cupa, se pare ca va fi unul de care pe care, cu un usor plus de partea Ceahlaului, care o duce bine atat financiar, cat si sportiv. Rapidul ar putea compensa prin fanii minunati pe care ii are si care, evident, vor canta din primul pana in ultimul minut, joi, de la ora 18:00, inainte de Steaua-Avantul Barsana.

Daca ar fi sa optam pentru un pronostic, acesta ar fi urmatorul: ambele echipe sa inscrie, in cota 1.80 la casa de pariuri online Unibet. Eventual, putem merge pe un over 2.5, constienti fiind ca nemtenii vor marca pe Giulesti!