Fotbal – Flamengo – Internacional – 10 Octombrie 2013

Bilet realizat de bonus in 9 October, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Flamengo a scapat cu ceva emotii de zona retrogradarii dupa acel 1-1 inregistrat in clasicul Braziliei, impotriva celor de la Vasco da Gama, sperand totodata sa adune cat mai multe puncte pe final de sezon. Intre timp, Internacional a reusit sa dea uitarii suita de infrangeri printr-un succes impotriva lui Fluminense.

Nu mai departe de anul trecut, acest duel direct intre Flamengo si Internacional a generat nici mai mult nici mai putin de sase goluri, cate trei de ambele parti, cu Ronaldinho numarandu-se printre marcatori.

Flamengo nu ii poate aduna la start in aceasta infruntare pe urmatorii: Diego Silva, Samir (accidentati) si Wallace (suspendat). Welinton nu a impresionat mai deloc la formatia rusa Alania Vladikavkaz, motiv pentru care a fost trimis inapoi la clubul mama. Fundasul a evoluat de 148 de ori pentru Rubro-Negro in campionat, fiind intr-o relatie tensionata cu fanii in momentul plecarii in Rusia.

Flamengo (asezare in teren 4-3-3): Felipe, Paulo, Wellinton, Chicao, Moura – Santos, Amaral, Elias – Eduardo, Hernane si Paulinho.

Infirmeria oaspetilor musteste de jucatori ineligibili: Maurides, Rafael Moura, Alisson, Ignacio Scocco si Alex, toti sunt accidentati. In aceste conditii, antrenorul interimar Clemer ii va ura bun revenit in echipa lui Juan, dupa o etapa de suspendare. Foarte probabil fostul international brazilian va incepe inca din minutul 1 impotriva lui Flamengo. In tot acest timp, Leandro Damiao i-a dedicat fostului antrenor – Dunga – golul victoriei cu Fluminense.

Internacional (asezare in teren 4-2-3-1): Muriel – Gabriel, Indio, Juan, Fabricio – Ygor, Willians – Henrique, D’Alessandro, Otavio – Damiao.

Conform statisticilor furnizate de catre casa de pariuri online Sportingbet, Flamengo nu a mai pierdut pe teren propriu de 7 meciuri. Asadar, o cota de 1.36 pentru 1x. In alta ordine de idei, ca pronosticuri finale recomandam X solist (@ 3.25) si over 2.5 (@ 2.05). In ceea ce priveste alegerea unui scor corect, prima optiune ar fi 2-2, in cota 17.00 la aceeasi casa de pariuri online.