Fotbal – Gremio – Criciuma – 10 Octombrie 2013

Bilet realizat de bonus in 9 October, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Lupta din Serie A Brasileirao se ascute de la o etapa la alta, in conditiile in care locul 1 pare deja acontat de cei Cruzeiro, pe care ii despart nici mai mult nici mai putin de 11 puncte de principala urmaritoare, Gremio Porto Allegre.

Gremio, care va da piept in aceasta runda cu o echipa angrenata in lupta de la subsolul clasamentului. Este vorba, desigur, despre Criciuma, un adversar privit de catre multi pariori ca victima sigura in deplasarea de la Porto Allegre.

Nu facem rabat de la aceasta impresie, incepand prin a spune ca nici macar statistica nu este de partea formatiei oaspete, avand in vedere ca Gremio nu a pierdut decat doua meciuri pe teren propriu in ultimele 24 de etape disputate aici.

Cat ii priveste pe cei doi jucatori indisponibili din lotul gazdelor, Gabriel (accidentat) si Kleber (suspendat), ei bine, acestia au inlocuitori pe masura si, deci, e greu de crezut ca Gremio va avea de suferit din acest punct de vedere. Inlocuirea lui Kleber in primul 11 pare a fi, de altfel, singura mutare preconizata a lui Renato Gaucho, tinand cont ca Gremio a invins-o pe Botafogo, scor 1-0, in weekendul ce tocmai a trecut.
Si oaspetii au doi jucatori absenti in lot, ambii accidentati – Cassiano si Tiago Dutra.

Echipe probabile
Gremio (asezare in teren 3-5-2): Dida, Werley, Rhodolfo si Bressan – Telles, Souza, Ramiro, Para si Riveros – Barcos si Vargas
Criciuma (asezare in teren 4-2-2-2): Galatto – Ferraz, Sueliton, Marlon, Moura – Serginho, Vitor – Ricardinho si Carvalho – Paulista si Lins.

Drept urmare, ne vom inclina impresiei generale, celei conform careia Gremio nu ar trebui sa intampine probleme in fata unui adversar de calibru slab, bifand cota de 1.50 care ne este oferita de catre casa de pariuri online Sportingbet.

In alta ordine de idei, mergem mai departe si incheiem cu un pronostic ceva mai indraznet, si anume scor exact 2-0 pentru Gremio in cota 7.00 la aceeasi casa de pariuri online.