Fotbal – Flamengo – Vitoria – 04 Septembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 4 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Doua formatii aflate intr-o forma mizerabila, Flamengo si Vitoria, isi dau intalnire, miercuri noapte, pe Maracana, intr-una dintre cele mai interesante partide ale etapei cu numarul XVIII din Serie A Brasileirao.

Invinsa in mod categoric in ultima etapa, 4-0 de Corinthians, Flamengo se afla momentan la doar 3p distanta de zona retrogradarii. “Leii” de la Vitoria, pe de alta parte, au alunecat spre mijlocul clasamentului dupa cateva prestatii nu tocmai convingatoare, care aveau sa-l coste postul pe antrenorul Caio Junior.

Flamengo
Antrenorul lui Flamengo, Mano Menezes, ar putea apela in aceasta runda la serviciile atacantului Hernane, intre timp revenit in lot dupa o etapa de suspendare. Astfel, Hernane l-ar putea inlocui pe Marcelo Moreno in avanposturi. Carlos Eduardo nu a convins in meciul cu Corinthians si, cel mai probabil, va fi folosit rezerva impotriva Vitoriei.

Lipsesc Ramon si Leo Moura, ambii accidentati.
Flamengo (asezare in teren 4-3-3): Felipe – Paulo, Gonzalez, Chicao, Antonio – Santos, Caceres, Elias – Gabriel, Moreno, Paulinho.

Vitoria
Caio Junior a fost inlaturat de la conducerea echipei dupa infrangerea inregistrata impotriva Criciumei (4 infrangeri in cinci etape!). Renato Caja revine in gazon dupa o etapa de suspendare, iar atacantul Dinei spera, la randu-i, sa fie folosit titular impotriva lui Fla.

Altfel, lipsesc Deola, Neto Coruja, Nino Paraiba, Mansur, Michel, toti accidentati si Damian Escudero (suspendat).

18 din ultimele 22 meciuri de pe teren propriu ale lui Flamengo s-au incheiat in under 2.5 (cota 1.91 la casa de pariuri online Bet365). In duelurile directe cu Vitoria, Flamengo a incheiat pe picior de egalitate ultimele trei partide.

Vitoria a cedat toate punctele puse in joc in 5 din ultimele 6 deplasari din Serie A Brasileirao. Flamengo nu a izbutit sa inscrie in ultimele trei etape, nereusind sa se impuna in 9 din ultimele 10 partide disputate in fata propriilor fani.

In concluzie, vom apela cu incredere la urmatoarele pronosticuri: remiza, cotata la 4.30 la casa de pariuri Bet365, 1-1 scor corect (8.50) si under 2.5 (1.91).