Pariuri Sportive Turcia vs Andorra – 06.09.2013

Bilet realizat de bonus in 4 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Turcia vs Andorra (06.09.2013) – ora 21:00
Introducere
Un meci de interes maxim pentru romani este cel de vineri dintre Turcia si Andorra, meci ce se va disputa cu incepere de la ora 21:00 in cadrul calificarilor la Cupa Mondiala, cele doua selectionate facand parte din grupa Romaniei.
In tur am avut parte de un succes al turcilor cu scorul de 0-2 in deplasare.
Turcia
Andorra
Turcia este clar in cautarea victoriei, tragand cu dintii de ultimele sperante in a prinde barajul. Gazdele au surprins neplacut in aceasta campanie, dovada ca dupa sase partide disputate au adunat doar sapte puncte, cu trei mai putin decat Romania si cu patru mai putin decat Ungaria. Golaverage-ul turcilor este de 7-7 la ora actuala. Ultimele patru meciuri nu au fost tocmai de laudat pentru gazde, cu trei remize in fata unor selectionate acceptabile si o infrangere in fata Sloveniei.
Andorra pe de alta parte este fara doar si poate una dintre cele mai slabe selectionate din campania de calificare in zona Europei. Oaspetii nu au adunat nici un punct in primele sase jocuri, ocupa ultimul loc in Grupa D, iar golaverage-ul este unul dezastruos, si anume 0-17, ceea ce inseamna o medie de aproape trei goluri primite pe partida.
Nu vorbim despre un rezultat bun pe care il pot scoate oaspetii, ci mai degraba acestia pot spera in marcarea unui gol miraculos, lucru ce se intampla extrem de rar.
Pariuri Turcia vs Andorra
Pronostic pariuri sportive: Peste 3.5 goluri
  • Ne asteptam ca Turcia sa castige la scor acest meci, iar in conditiile date este greu de ales un pronostic la o cota acceptabila, balanta fiind in totalitate inclinata in favoarea echipei gazda. Ne asteptam la un meci cu minim patru goluri in Turcia.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!