Pariuri Sportive Georgia vs Franta – 06.09.2013

Bilet realizat de bonus in 4 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Georgia vs Franta (06.09.2013) – ora 21:15
Introducere
La prima vedere Franta are o deplasare foarte usoara in Georgia vineri seara incepand cu ora 21:45 in cadrul calificarilor la Cupa Mondiala, fiind mare favorita si la agentiile de pariuri online.
In tur francezii s-au impus la Paris fara emotii, scor 3-1 la capatul unui meci dominat in intregime.
Georgia
Franta
Georgia nu se afla intr-o forma prea buna in 2013. A inceput anul cu o victorie, scor 1-2 pe terenul Albaniei, dupa care au urmat patru infrangeri consecutive. Acum formatia gazda se afla pe locul patru din cinci in Grupa I, fara nici o sansa de a prinde un loc in primele doua. Georgienii au strans patru puncte in cinci meciuri, iar golaverage-ul este de 3-7, cu cea mai slaba ofensiva din grupa la ora actuala.
Franta pe de alta parte se lupta cu Spania pentru prima pozitie din grupa, avand in proportie foarte mare asigurat locul de baraj.
Benzema si compania sunt insa in cadere libera, avand trei infrangeri si un egal in ultimele patru partide disputate, fie amicale, fie oficiale. Cu atat mai ingrijorator pentru oaspeti este faptul ca nu au reusit sa marcheze nici un gol in aceste ultime patru jocuri. Dupa cinci meciuri in calificari Franta a strans 10 puncte si ocupa locul 2 cu un golaverage de 8-4 la ora actuala.
Pariuri Georgia vs Franta
Pronostic pariuri sportive: Franta -1.0 Handicap Asiatic @ 1.52
  • Balanta acestui joc este clar inclinata in favoarea echipei oaspete, iar acest lucru ne asteptam sa fie reliefat si pe tabela de marcaj, mai ales ca o victorie a oaspetilor le-ar asigura acestora calificarea la baraj in proportie de 99%.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!