Pariuri Sportive Scotia vs Belgia – 06.09.2013

Bilet realizat de bonus in 4 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Scotia vs Belgia (06.09.2013) – ora 22:00
Introducere
Printre ultimele partide ce vor avea loc vineri seara in campania de calificare la Cupa Mondiala de anul viitor din Brazilia se numara si jocul dintre Scotia si Belgia, cu incepere de la ora 22:00. Cotele sunt de partea oaspetilor dupa cum probabil era de asteptat.
Meciul tur a fost castigat de belgieni in mod categoric pe teren propriu, scor 2-0 la capatul unui meci fara emotii.
Scotia
Belgia
Scotia a disputat cinci partide in acest an, neimpresionand in mod special cu ceva anume. Formatia gazda si-a trecut in cont doua victorii, scor 1-0 acasa cu Estonia si 0-1 in deplasare cu Croatia. Britanicii au pierdut celelalte trei partide, in fata unor tabere precum Anglia, Tara Galilor si Serbia, fiind cu atat mai frustant cu cat doua infrangeri au venit in fata rivalelor din Marea Britanie. Cota 5.00 gasim in oferta bet365 pentru seletionata Scotiei.
De cealalta parte a baricadei, Hazard si colegii sai se prezinta la acest joc dupa o perioada de senzatie. Acestia sunt neinvinsi in cele sase partide din 2013, izbutind sa castige cinci dintre ele, la care se adauga o remiza alba cu Franta in urma cu trei saptamani. Printre victimele belgienilor din acest an se numara echipe ca Slovacia, Serbia, SUA si Macedonia de doua ori. Va reamintim faptul ca Belgia dispune de o generatie de senzatie, cu jucatori precum Hazard, Lukaku, Benteke, Kompany si multi altii.
Pariuri Scotia vs Belgia
Pronostic pariuri sportive: 2 solist @ 1.73
  • Belgia si-a aratat superioritatea si la meciul tur, lucru pe care ne asteptam sa il vedem si in acest duel. La ora actuala nu incape termen de comparatie intre cele doua loturi, belgienii avand de departe prima sansa.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!